NORISES
>
Notikumi, problēmas, aktuālas tēmas
TĒMAS
Inese Helmane
LV portāls
24. martā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Ziņa
TĒMA: Energoresursi
5
5

Elektrību par parādiem neatslēgs

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Freepik

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju un tās iespējamo ietekmi uz klientiem, pašlaik un līdz situācijas beigām energokompānija “Latvenergo”, kas strādā ar zīmolu “Elektrum”, nodrošinās elektroenerģijas piegādi, neveicot elektroapgādes atslēgšanu kavēto maksājumu dēļ.

Tas attiecas gan uz mājsaimniecībām, gan juridiskajiem klientiem, apstiprināja uzņēmumā.

Mājsaimniecību segmentā elektrības tirgū “Latvenergo” ir apmēram 90% tirgus daļa, bet biznesa segmentā – aptuveni 50%.

Ekonomikas ministrija ir akciju sabiedrības “Latvenergo” akcionārs. Valsts sekretāra vietnieks Edmunds Valantis apliecina, ka energouzņēmums strādā stabili un pakalpojumi tiek nodrošināti. Uzņēmums turpina nodrošināt elektroenerģijas ražošanu, elektroenerģijas un dabasgāzes tirdzniecības pakalpojumu nepārtrauktību un pieejamību visiem klientiem, informēja preses sekretāra Ivita Bidere

Rūpēs par savu darbinieku drošību un atbilstoši valstī izsludinātajai ārkārtējai situācijai kopš 13. marta “Elektrum” uz laiku ir slēdzis klātienes klientu apkalpošanas centrus. Uz ārkārtējās situācijas laiku ir slēgts “Elektrum” Energoefektivitātes centrs Jūrmalā un Enerģētikas muzejs Ķegumā, kā arī tā krātuve Rīgā.

Klientiem “Latvenergo” turpina nodrošināt visus “Elektrum” pakalpojumus, un jebkurš klientu jautājums tiek atrisināts attālināti. Tāpat kā līdz šim klientu serviss ir pieejams pa tālruni 8400 katru dienu no plkst. 8.00 līdz 20.00 vai rakstot uz e-pasta adresi klientu.serviss@elektrum.lv. Klienti aicināti izmantot klientu pašapkalpošanās rīkus – portālu www.elektrum.lv un mobilo lietotni “Elektrum”.

Portālā pieejams arī tiešsaistes čats, kurš var palīdzēt atrast nepieciešamo atbildi. Čatu apkalpo konsultanti, nevis boti.

Jau ikdienā 93% jeb lielākā daļa no “Elektrum” klientu apkalpošanas darījumiem notiek digitāli, skaidroja I. Bidere.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI