DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Pārrunā Straupes pils pārvaldības jautājumus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 6.decembrī, Veselības ministrijā aizvadīta sanāksme, kuras laikā tika pārrunāta Straupes narkoloģiskās slimnīcas apsaimniekošanā esošo nekustāmo īpašumu pārvaldība pēc veselības aprūpes pakalpojumu pārcelšanas no Straupes narkoloģiskās slimnīcas uz Strenču psihoneiroloģisko slimnīcu ar nākamā gada 1.janvāri.

Tikšanās laikā Pārgaujas novada domes priekšsēdētājs Hardijs Vents pauda konceptuālu atbalstu Straupes narkoloģiskās slimnīcas apsaimniekošanā esošo nekustāmo īpašumu pārvaldības pārņemšanai.

Tāpat sanāksmē tika pārrunāti tehniski jautājumi, kas saistās ar īpašuma nodošanu pašvaldības pārvaldībā. Plānots, ka īpašuma nodošana pārvaldībā pašvaldībai tiktu īstenota līdz nākamā gada februārim.

Jau ziņots, ka no Straupes narkoloģiskajā slimnīcas paredzēta ārstniecības pakalpojuma pārcelšana uz Strenču psihoneiroloģisko slimnīcu, jo veselības aprūpes iestādes atrašanās telpās ar fiziski neatbilstošu un bīstamu vidi nav pieļaujama. Pacientu uzņemšana Straupes narkoloģiskajā slimnīcā tiks pārtraukta 2017.gada 23.decembrī, kad visi narkoloģijas profila pacienti, kuriem nepieciešama narkoloģiskā palīdzība tiks uzņemti Strenču psihoneiroloģiskās slimnīcā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI