DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. oktobrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Aicina uz lekciju “Ārstniecības augi: imunitātes stiprināšana” LU Botāniskajā dārzā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Sestdien, 21.oktobrī, plkst. 12.00 LU Botāniskajā dārzā notiks otrā lekciju cikla “Daba dziedē: ārstniecības augi” nodarbība “Ārstniecības augi: imunitātes stiprināšana”. Lekciju vadīs sertificēta farmaceite un ārstniecības augu speciāliste Anita Liberte.

"Daba mums ir dāvājusi tik daudz iespēju, kā sev palīdzēt! Ir tikai jāiemācās tās izmantot. Lekciju cikla mērķis ir iedrošināt cilvēkus plašāk lietot ārstniecības augus un rūpēties par savu veselību pēc iespējas dabiskāk," norādījusi lekciju cikla vadītāja Anita Liberte.

Lekcijā pievērsīsies tēmai, kas aktualizējas ik rudeni – imunitātes stiprināšanai. Imunitāte ir organisma neuzņēmība pret slimību baktērijām, dažādām indēm un svešķermeņiem. Jo cilvēkam spēcīgāka imunitāte, jo mazāks saslimšanas risks.  Imunitāti iespējams stiprināt visdažādākajos veidos, tai skaitā arī ar ārstniecības augiem un dažādiem augu valsts produktiem.

Lekcijā ārstniecības augu speciāliste Anita Liberte pastāstīs, kuri Latvijā sastopami augi visefektīvāk palīdzēs stiprināt imunitāti un kā tie pareizi lietojami. Klausītāji apgūs arī vienkāršas, mājas apstākļos īstenojamas receptes ēdienkartes dažādošanai un veselības stiprināšanai. Lekcijā būs iespējams arī uzdot sev aktuālos jautājumus par imunitāti un tās stiprināšanu.

Nākamās cikla "Daba dziedē: ārstniecības augi" lekcijas notiks:

Sestdien, 28.oktobrī plkst. 12.00 “Ārstniecības augi: elpceļu saslimšanas"

Sestdien, 4.novembrī plkst. 12.00 "Ārstniecības augi: mieram un veselīgam miegam"

Dalībai lekcijā jāpiesakās iepriekš, rakstot agnese.reke@lu.lv, zvanot 67450860 vai aizpildot pieteikuma anketu šeit:  goo.gl/SN3Sc. Dalība lekcijā, iegādājoties LU Botāniskā dārza ieejas biļeti, bez papildus samaksas. Pulcēšanās lekcijai notiks Palmu mājas vestibilā.  Lekcijas aptuvenais garums – 90 minūtes.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI