DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. augustā, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

VID kinologs rādīs paraugdemonstrējumus drošības festivālā "Droši uz skolu!"

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
1.septembrī, kad visā Latvijā tiek atzīmēta Zinību diena un bērni uzsāk skolas gaitas, Salaspilī, Līvzemes ielā 7, kultūras nama “Rīgava” Mūzikas un mākslas dārzā no plkst.12.00 – 16.00 notiks pirmais Drošības festivāls "Droši uz skolu", kurā piedalīsies un paraugdemonstrējumus sniegs arī VID Muitas pārvaldes kinoloģijas nodaļas specialists ar dienesta suni.

Pasākums tiek rīkots ar mērķi izglītot bērnus, jauniešus un viņu vecākus par drošības aspektiem dažādās dzīves situācijās. Tas veltīts Salaspils novada skolēniem, viņu ģimenēm uz citiem interesentiem, lai atgādinātu sabiedrībai par drošības pasākumiem dažādu risku novēršanai, īpaši saistībā ar bērniem.

Festivāls notiks Eiropas Mobilitātes nedēļas zīmē un to organize Salaspils pašvaldība  Šogad Eiropas Mobilitātes nedēļas tēma ir "Gudra un ilgtspējīga mobilitāte – ieguldījums Eiropai".

Drošības festivālā "Droši uz skolu" piedalīsies arī Valsts Ugunsdzēsības un Glābšanas dienests, Salaspils novada pašvaldības policija, Salaspils veselības centrs, Latvijas Samariešu apvienība, AS " Sadales tīkls", Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija CERT.LV, Zemessardzes 19.nodrošinājuma bataljons un jaunsargi, kā arī vides apsaimniekošanas uzņēmums Eco Baltija vide, kas interaktīvā veidā mācīs šķirot atkritumus un rūpēties par tīru vidi.

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI