Sestdiena,

Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +0 -0

Latvijas vēstniecība Kanādā informē:
23. aprīlī Latvijas vēstniecība Kanādā piedalījās Otavas latviešu ev.-lut. Miera draudzes nama sakopšanas talkā.

Nama un tā apkārtnes sakopšana pēc draudzes un vēstniecības iniciatīvas notika vienlaikus ar Lielo talku Latvijā, tādējādi ārpus Latvijas robežām tika nesta Lielās talkas ideja un sakopts Latvijas diasporas sabiedrībai Kanādā nozīmīgs kultūrvides objekts.

Talkā piedalījās Otavas latvieši un vēstniecības kolektīvs ar ģimenēm.

Latvijas vēstniecība Kanādā

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

TEMATISKIE RAKSTI

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI