DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. oktobrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

Vēstnieks Ukrainā: noslēgtais Lattelecom un Ukrtelekom sadarbības līgums vēl viens solis abu valstu ciešākai sadarbībai IT nozarē

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas vēstniecība Ukrainā informē:
13. oktobrī Latvijas vēstniecībā Ukrainā uzņēmuma Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis un uzņēmuma Ukrtelekom direktors Jurijs Kurmazs parakstīja sadarbības līgumu par virtuālā servera jeb “mākoņu” Datu centra Latvijā izmantošanu. Noslēgtais līgums nodrošinās iespēju Ukrainas uzņēmumiem izmantot Lattelecom Datu centra sniegtos pakalpojumus.

Pasākuma laikā Latvijas vēstnieks Ukrainā Juris Poikāns uzsvēra to, ka Latvija ieņem būtisku vietu pasaules IT kartē, un ir viena no Eiropas nozares galvaspilsētām. "Esmu priecīgs par šodien noslēgto sadarbības līgumu starp Latvijas un Ukrainas uzņēmumiem, un ceru, ka šis ir tikai viens no pirmajiem soļiem ciešākai starpvalstu sadarbībai IT nozarē," norādīja vēstnieks.

Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis informēja, ka uzņēmums Ukrainas tirgū strādā jau vairākus gadus, bet 2015. gadā pieprasījums pēc Lattelecom sniegtajiem pakalpojumiem pieauga par 250% - tas nozīmē, ka darbojamies pareizajā virzienā. J. Gulbis uzsvēra, ka noslēgtā vienošanās nodrošinās iespēju Ukrtelekom klientiem izveidot pilnvērtīgu virtuālu infrastruktūru ātram, ērtam, bet, galvenais, drošam darbam.

Latvijas vēstniecība Ukrainā
 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI