17. aprīlī, 2015
TĒMA: Finanses

CFLA klientu apkalpošanas centrā sniedz konsultācijas par iespējām pretendēt uz ES fondu līdzfinansējumu

Kopš š.g. 27. martā atklāja klientu apkalpošanas centru Rīgā, Meistaru ielā 10, interesenti aktīvi izmanto iespēju konsultēties par Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansējuma saņemšanas iespējām projektu realizācijai 2014. – 2020. gada plānošanas periodā.

Par 2014. – 2020. gada plānošanas periodā paredzēto ES fondu finansējumu projektu realizācijai interesējas gan lieli un Latvijā labi pazīstami uzņēmumi, gan privātpersonas, kuras tikai plāno uzsākt biznesu vai, sadarbojoties ar zinātniskām institūcijām, izpētīt savu ideju dzīvotspēju un vēlāk tās komercializēt. Tāpat par jaunā plānošanas perioda iespējām aktīvi interesējas arī nevalstiskās organizācijas.

Klientu apkalpošanas centrs informāciju sniedz gan telefoniski, gan atbildot uz jautājumiem e-pastā, gan arī nodrošinot individuālas klātienes konsultācijas, uz kurām  interesenti mēdz pieteikties pat iepriekš.

Laikā, kad nozaru ministrijas sagatavo noteikumus 2014. – 2020. gada plānošanas perioda specifisko atbalsta mērķu ieviešanai, CFLA, pamatojoties uz darbības programmu "Izaugsme un nodarbinātība", kā arī tās papildinājuma projektu un citiem aģentūras rīcībā esošajiem materiāliem, sniedz interesentiem informāciju par gaidāmajām ES fondu atbalsta programmām un to plānoto uzsākšanas laiku.

CFLA klientu apkalpošanas centra konsultācijas iespējams saņemt attālināti, rakstot e-pastu info@cfla.gov.lv  vai zvanot uz klientu apkalpošanas centra tālruni 27012216.

Klientu apkalpošanas centrā iespējams saņemt arī citus pakalpojumus – iesniegt dokumentus, tikties ar projektu vadītājiem un saņemt klātienes apmācību vadības informācijas sistēmas lietošanā.

VIDEO ieskats klientu apkalpošanas centra atklāšanas pasākumā, kas notika 2015.gada 27.martā: