DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. oktobrī, 2014
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

VID ģenerāldirektore piedalās pasākumā Jelgavas novada uzņēmējiem

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 2014.gada 22.oktobrī, Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) ģenerāldirektore Ināra Pētersone dodas darba vizītē uz Jelgavu, lai piedalītos Jelgavas novada pašvaldības organizētā pasākumā vietējiem uzņēmējiem un Jelgavas novada pašvaldības darbiniekiem.

VID vadītāja I.Pētersone piedalīsies Jelgavas novada pašvaldības organizētā pasākumā uzņēmējiem, darbiniekiem un visiem  Jelgavas novada  interesentiem, kura laikā iepazīstinās klātesošos ar nodokļu administrēšanas aktualitātēm un atbildēs uz interesentu jautājumiem. 

Pasākuma mērķauditorija ir vidējie un mazie uzņēmumi, saimniecību  vadītāji, mājražotāji un Jelgavas novada pašvaldības darbinieki.

Šajā pasākumā piedalīsies arī Latvijas valsts agrārās ekonomikas institūta Lauku attīstības novērtēšanas nodaļas vadītāja E.Benga ar prezentāciju "Lauku attīstības programmas ieviešana", bet Swedbank Latvija galvenais ekonomists M.Kazāks sniegs ieskatu Latvijas ekonomikas tendencēs 2014. – 2016.gadam.

Šī ir jau otrā VID vadītājas darba vizīte Jelgavā. Iepriekš I.Pētersone apmeklēja Jelgavu šī gada 25.aprīlī, kad tikās ar Jelgavas pilsētas pašvaldības vadošajām amatpersonām un vietējiem uzņēmējiem, kopā ar Latvijas Darba devēju konfederācijas,  Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācijas vadītājiem piedalījās izstādes "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2014" atklāšanā un apskatē, apmeklēja VID Jelgavas klientu apkalpošanas centru un citas Jelgavā izvietotās VID struktūrvienības, kā arī viesojās uzņēmumā SIA "AKG Thermotechnik Lettland".

Regulāri tiekoties ar Latvijas reģionu pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem, VID vadītāja vēlas aktualizēt abpusēju dialogu, kas skar nodokļu administrēšanas procesus un tā pilnveidošanas iespējas. Reģionālajās tikšanās tiek veicināta gan vietējās pašvaldības, gan uzņēmējus iniciatīva un izpratne sakārtot savas nozares nodokļu saistības, jo tikai efektīvi izmantojot kopīgos resursus iespējams mazināt ēnu ekonomiku un veicināt godīgas konkurences apstākļus.

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI