DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. decembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

“Veselības kokteilis” 3 ziemas vakariem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Reaģējot uz aktuālajiem notikumiem pasaulē un vēršot uzmanību uz cilvēka emocionālo un fizisko veselību, Zemgales NVO Centrs sākot ar 2. decembri līdz pat Ziemassvētkiem aicina piedalīties  trīs tiešsaistes raidījumos ceturtdienu vakaros -  “Veselības kokteilis”  - pl. 20:00 ZOOM platformā.

Pasākuma formāts būs neierasts. Uz sarunu par veselību kādā mājīgā kafejnīcā pulcēsies eksperti, bet pasākuma vadītāja lomā iejutīsies bārmenis. Sarunā pievienoties un uzdot savu jautājumu viesiem laipni aicināts ikviens, pieslēdzoties attālināti. Sarunas noslēgumā ikviens saņems kāda garda Ziemas dzēriena recepti, kuru tieši šim raidījumam radīs “Balzāmbāra” saimnieks – Pēteris Repečko.

Uz pirmo sarunu  “Veselības kokteilī” jau šo ceturtdien, 2. decembrī tiksies HolisArts producente, pacientu atbalsta biedrības “Solis pretim melanomai” pārstāve, melanomas paciente  Sondra Zaļupe un Rīgas Stradiņa universitātes ārsts - internists – Kārlis Rācenis.

Nākamie pasākumi – 9. un 16. decembrī pulksten 20:00. Piedalīties “Veselības kokteiļa” sarunās iespējams, atverot šo linku: https://ej.uz/veselības_kokteili. Dalība bez maksas.  Seko līdzi mums arī sociālajos tīklos - facebook @ZemgalesNVO un mājas lapā www.zemgalei.lv un uzzini, kas būs mūsu nākamie sarunu viesi jau drīz!

“Veselības kokteili” organizē Zemgales NVO Centrs. Tas tapis ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI