DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Notiks nodarbības “Iepazīsti ārstniecības augus: aprīļa augi” otrā daļa

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Trešdien, 25.aprīlī plkst. 18.00 LU Botāniskajā dārzā notiks nodarbības “Iepazīsti ārstniecības augus: aprīļa augi” 2.daļa. Nodarbībā dalībnieki mācīsies augus atpazīt, ka arī uzzinās to, kā augi pareizi ievācami. Dalībai nodarbībā jāpiesakās iepriekš.

LU Botāniskais dārzs aicina pavadīt izglītojošu vakaru dabā, iepazīstot tos Latvijā augošos ārstniecības augus, kuru vākšana ir aktuāla aprīlī. Nodarbību vadīs farmaceite un ārstniecības augu speciāliste Anita Liberte.

Nodarbības laikā dalībnieki iegūs praktiskas zināšanas, kas nepieciešamas, lai katrs pats varētu izveidot savus ārstniecības augu krājumus mājās. Dalībnieki mācīsies augus atpazīt dabā, vadoties pēc to raksturīgajām pazīmēm, uzzinās, kur augi meklējami dabā, kā tos pareizi ievākt un kā sagatavot drogas pēc augu ievākšanas.

Plānotais nodarbības garums – 1,5 h. Pulcēšanās nodarbībai notiks pie kases.

Dalības maksa 2 EUR + ieejas biļete LU Botāniskajā dārzā.

Dalība nodarbībā ar iepriekšēju pieteikšanos. Pieteikties iespējams, zvanot 67450860 (darba dienās 9.00-17.00) vai aizpildot pieteikuma anketu: goo.gl/SN3Scb

Dalībnieku skaits nodarbībā ir ierobežots.

Ārstniecības augu iepazīšanas cikls LU Botāniskajā dārzā turpināsies visas siltās sezonas garumā. Katrā mēnesī paredzētas divas nodarbības, kurās tiks apskatīti tie augi, kuru vākšana ir aktuāla attiecīgajā mēnesī. Informācijai par nodarbību laikiem un datumiem aicinām sekot līdzi www.botanika.lu.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI