viss arhīvs

E-konsultācijas

Lapas karte

Kontakti

Skolēnu zīmējumu un domrakstu konkursa noslēguma pasākums Satversmes tiesā

Satversmes tiesa
13.02.2018
Palielināt | Samazināt

Ieteikt:   +0

Drukāt
 Nosūtīt
 Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +0 -0

Ceturtdien, 15. februārī, plkst. 14.00 Satversmes tiesā notiks pērn septembrī izsludinātā 6. klašu skolēnu zīmējumu konkursa “Mana Satversme” un 9. un 12. klašu skolēnu domrakstu konkursa “Mana Latvija un Satversme” noslēguma pasākums. Tas veltīts Latvijas simtgadei un Satversmes pieņemšanas 96. gadadienai. Satversmes tiesas izsludinātajā konkursā 6. klašu grupā iesūtīti 124 zīmējumi, savukārt 9. un 12. klašu grupās iesūtīti 44 domraksti. Konkursā pārstāvētas 30 skolas no visiem Latvijas reģioniem.

Uz Latvijas simtgadei un Satversmes pieņemšanas 96. gadadienai veltīto pasākumu Satversmes tiesā ieradīsies labāko konkursa darbu autori un viņu skolotāji. Tāpat pasākumā piedalīsies Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, Satversmes tiesas priekšsēdētāja Ineta Ziemele, Satversmes tiesas priekšsēdētājas vietniece Sanita Osipova, Satversmes tiesas tiesneši Aldis Laviņš, Gunārs Kusiņš, Jānis Neimanis un Artūrs Kučs, Kultūras ministre Dace Melbārde, Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Arnis Salnājs, Saeimas Juridiskās komisijas vadītājs Gaidis Bērziņš, Latvijas Mākslas akadēmijas prorektors Andris Vītoliņš, Žurnāla "Jurista Vārds" redaktore Dina Gailīte, Žurnāla "Domuzīme" galvenā redaktore Rudīte Kalpiņa, Žurnāla "Ilustrētā Junioriem" pārstāvji.

Uz pasākumu aicināti arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri vēlas apmeklēt pasākumu, lūdzu pieteikties, rakstot uz e-pastu Kristine.Zubkane@satv.tiesa.gov.lv vai zvanot 67830756, 29428451.

Lūgums plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem uz pasākumu ierasties laikus, proti, vismaz desmit minūtes pirms pasākuma sākuma. Plānotais pasākuma noslēguma laiks ir plkst. 15.30.

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

TEMATISKIE RAKSTI

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI