DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Zemessargi un karavīri pilnveidos iemaņas lauka taktiskajā vingrinājumā “Strautiņi 2017”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
No 22. līdz 24. septembrim Zemessardzes 3. Latgales brigādes Zemessardzes 35. Nodrošinājuma bataljons organizē lauka taktisko vingrinājumu “Strautiņi 2017”, kurā piedalīsies aptuveni 120 karavīri un zemessargi. Intensīvākā darbība mācību ietvaros notiks Preiļu novada Saunas pagastā.

Lauka taktiskajā vingrinājumā piedalīsies karavīri un zemessargi no Zemessardzes 3. Latgales brigādes Zemessardzes 35. Nodrošinājuma bataljona, Zemessardzes 31. kājnieku bataljona, Zemessardzes 32. kājnieku bataljona un Zemessardzes 55. kājnieku bataljona.

Lauka taktiskais vingrinājums "Strautiņi 2017" ir gada lielākās Zemessardzes 35. Nodrošinājuma bataljona mācības, kas tiek organizētas ar mērķi pārbaudīt un pilnveidot gada laikā iegūtās zināšanas. Tāpat ar šo mācību starpniecību notiek gatavošanās Zemessardzes 3. Latgales brigādes lauka taktiskajam vingrinājumam "Mazais Namejs 2017", kas norisināsies no 23. līdz 29. oktobrim Dagdas un Alūksnes apkārtnē.

Iedzīvotāju ievērībai!

Mācību laikā notiks militārās tehnikas, karavīru un zemessargu pārvietošanās. Mācību laikā tiks pielietota mācību munīcija un imitācijas līdzekļi. Vēršam uzmanību, ka mācību munīcija rada troksni, bet neapdraud cilvēku veselību un dzīvību.

Zemessardze jau iepriekš atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām mācībām, radītajiem trokšņiem un iespējamajiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI