DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. aprīlī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Labklājības ministrs nozares aktualitātes pārrunā ar Lietuvas kolēģi

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 20. aprīlī, labklājības ministrs Jānis Reirs, atsaucoties uzaicinājumam, tikās ar Lietuvas Sociālās drošības un darba ministru Linasu Kukuraiti (Linas Kukuraitis). Tikšanās reizē tika pārrunātas sociālās politikas aktualitātes Latvijā un Lietuvā.

Saistībā ar daudzviet Eiropā aktuālo jautājumu par nepieciešamajiem risinājumiem ienākumu nevienlīdzības mazināšanā, Jānis Reirs informēja par Labklājības ministrijas piedāvātajiem pasākumiem minimālo ienākumu atbalsta sistēmas pilnveidošanai Latvijā.

Tāpat tika pārrunāta sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu ieviešana un attīstība. Lai iepazīstos ar Lietuvas labāko pieredzi sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu attīstībā, ministri devās izbraukuma vizītē uz Betzatas kopienu, kur ikdienā savu dzīvi patstāvīgi vada cilvēki ar garīga rakstura traucējumiem.

Piektdien, 21. aprīlī labklājības ministrs Viļņā piedalās Baltijas Asamblejas Labklājības komitejas sēdē, kuras darba kārtībā iekļauti jautājumi par bēgļu integrāciju un sadarbības veicināšanu veselības aprūpes nozarē.

Aija Bukova-Žideļūna,
labklājības ministra preses sekretāre

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI