DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. janvārī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ēnu dienā iespējams ēnot VUGD amatpersonas

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šā gada 15.februārī norisināsies ikgadējā Ēnu diena, kuras ietvaros 196 skolēniem būs iespējams apmeklēt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) struktūrvienības visā Latvijā un, sekojot VUGD amatpersonu ikdienas darbiem, gūt neatsveramu pieredzi.

Ēnu dienas ietvaros skolēniem būs iespēja iejusties ugunsdzēsēja glābēja, posteņa komandiera, ugunsdrošības inspektora vai citu dienesta amatpersonu amatos. Ēnu diena ir lieliska iespēja, lai saņemtu atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem par VUGD, kā arī par iespējām nākotnē kļūt par kādu no šo profesiju pārstāvjiem. Pagājušajā gadā ēnotāji viesojās 33 VUGD struktūrvienībās visā Latvijā un kopumā vairāk kā 70 skolēni ēnoja dienesta amatpersonas.

Pieteikties ēnot VUGD amatpersonas iespējams šeit: http://enudiena.lv/apskatit/enu-devejs/645

Jau vairākus gadus februārī Junior Achievement – Young Enterprise Latvija skolēnu mācību uzņēmumu programmas ietvaros rīko Ēnu dienu – skolēnu, viņu vecāku, skolotāju un dažādu nozaru profesionāļu iemīļotu un gaidītu izglītojošu profesionālās orientācijas pasākumu, kuras ietvaros ikvienam skolēnam iespējams apmeklēt kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu.

VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI