DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība
1
1

Turpinās NVA akcija "Sezonas darbi 2024"

Turpinās Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) ikgadējā akcija “Sezonas darbi 2024”, kas šogad norisinās, sadarbībā ar vairāku Latvijas pilsētu pašvaldībām rīkojot sezonas darbu devēju un sezonas darbu meklētāju klātienes tikšanās pasākumus. Šādi pasākumi notikuši jau Dobelē, Preiļos, Jelgavā, Kuldīgā un Cēsīs. Sezonas nodarbinātības iespējas piedāvātas lauksaimniecības, mazumtirdzniecības, pārtikas ražošanas, ēdināšanas, pakalpojumu, nekustamo īpašumu apsaimniekošanas, vides sakārtošanas, ugunsdrošības un civilās aizsardzības, kā arī citās darbības jomās.

23. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 13.00 akcijas “Sezonas darbi 2024” pasākums norisināsies Rīgā - NVA Rīgas reģionālās filiāles telpās, kas atrodas Jēzusbaznīcas ielā 11, Rīgā. Pasākuma laikā sezonas nodarbinātības iespējas interesentiem piedāvās un par darba apstākļiem, specifiku un nosacījumiem informēs SIA “ACBR”, SIA “AC Sega”, SIA “AK Fasādes”, SIA “Green and Smart”, SIA "Rīgas Meži”, AS “Rīgas Piena kombināts”. Darbs tiks piedāvātas ceļu būves palīgstrādniekiem, fasādes apdares speciālistiem, iesaiņotājiem, krāvējiem, labiekārtošanas strādniekiem, sezonas strādniekiem un citu profesiju pārstāvjiem.

24. aprīlī sezonas darbu akcijas pasākumi tiks rīkoti Daugavpilī un Siguldā. Daugavpilī sezonas darbu devēju un sezonas darbu meklētāju klātienes tikšanās notiks no plkst. 10.00 līdz 14.00 Daugavpils filiāles sanāksmju zālē, Varšavas ielā 18, bet Siguldā - no plkst. 10.00 līdz 13.00 Siguldas pagasta kultūras namā, Zinātnes ielā 7b. 26. aprīlī no plkst. 11.00 līdz 14.00 sezonas darbu meklētāji ar sezonas darbu devējiem tiksies NVA Rēzeknes filiāles telpās, Atbrīvošanas alejā 155, Rēzeknē.

Aicinām darba meklētājus sekot informācijai NVA tīmekļvietnes sadaļā “Sezonas darbu akcija 2024”, kurā publicētas un regulāri aktualizētas visas ar akciju saistītās ziņas – pasākumu norises vietas, datumi, laiki, darba devēju piedāvātās sezonas vakances u.c.

Atgādinām, ka NVA bezdarbnieka statusā reģistrētais klients, strādājot sezonas darbus, bezdarbnieka statusu var saglabāt, ja ir nodarbināts uz noteiktu laiku, kas divreiz gada periodā nepārsniedz kopumā 60 dienas.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI