DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. martā, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Dabas mājā notiks “Putnu dienas” aktivitātes 

Publicitātes foto

Liepājas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centra (ZIIC) Dabas māja kopā ar Latvijas Ornitoloģijas biedrību projekta “Putnu vērošanas tīkls Baltijas jūras piekrastē” ietvaros 6. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 14:00 organizē un aicina ikvienu interesentu piedalīties “Putnu dienas” aktivitātēs, kuras norisināsies Zirgu salas teritorijā, Liepājā.  

Centrālais pasākuma notikums būs ekskursija plkst. 11.00 Zirgu salas teritorijā, kas atrodas īpaši aizsargājamā dabas teritorijā, dabas liegumā “Liepājas ezers”. Ekskursiju vadīs dabas entuziasts un putnu pazinējs Artūrs Bilerts, kurš dalīsies ar savām zināšanām un piedzīvojumiem saistībā ar  šo unikālo dabas vietu.  

Paralēli ekskursijai Dabas mājā no plkst. 11.00 līdz 14.00 notiks vairākas bezmaksas aktivitātes, kuras būs pieejamas visiem interesentiem. No plkst. 12.00 Apmeklētāji varēs piedalīties putnu būrīšu izgatavošanas darbnīcā, apskatīt interaktīvās instalācijas, kas saistītas ar putniem, noskatīties īsfilmu par putnu dejām un piedalīties citās norisēs. Šīs aktivitātes palīdzēs iepazīt dažādas putnu sugas un ieraudzīt putnu pasauli  jaunā, aizraujošā veidā. 

Pasākuma organizatori aicina visus interesentus, īpaši ģimenes, izbaudīt kopīgu laiku dabā, iepazīt tās bagātību un dalīties ar putnu vērošanas pieredzi. Tas būs ne tikai izglītojošs, bet arī aizraujoši izklaidējošs piedzīvojums visiem dabas entuziastiem. 

Lai piedalītos ekskursijā, lūdzam pieteikt savu dalību iepriekš, aizpildot pieteikšanās anketu šeit https://ej.uz/putnudienu 

Pasākums tiek rīkots projekta “Putnu vērošanas tīkls Baltijas jūras piekrastē” ietvaros ar “Interreg VI-A Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2021.–2027. gadam” finansiālu atbalstu. 

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI