DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes

Ašeradens: VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas vadība mainīsies 21. decembrī

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Ir noslēgušās politiskās konsultācijas ar visām VIENOTĪBAS sadarbības partijām, kas pārstāvētas Saeimas frakcijā, un panākta vienošanās, ka frakcijas vadības maiņa notiks līdz ar Saeimas rudens sesijas beigām 21. decembrī,” norāda partijas VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Arvils Ašeradens atzinīgi vērtē sarunas gan ar partijas biedriem, gan politiskajiem partneriem, novērtējot tās kā konstruktīvas un vērstas uz stabilu sadarbību līdz 12. Saeimas pilnvaru termiņa beigām. "Saeimai ir savs konkrēts darba cikls un tradīcijas, tādēļ ar deputātiem, kuri parlamentā ievēlēti no VIENOTĪBAS saraksta un strādā VIENOTĪBAS frakcijā, esam vienojušies, ka frakcijas vadības maiņu vislabāk būtu veikt pēc rudens sesijas," uzsver A. Ašeradens.

Politiskajās konsultācijās partijas VIENOTĪBA valdes priekšsēdētājs saņēmis atbalstu VIENOTĪBAS jaunās valdes lēmumam ieteikt frakcijai virzīt Saeimas deputātu Hosamu Abu Meri par frakcijas vadītāju.

Politisko konsultāciju laikā diskutēts par frakcijas kopējiem darbības principiem, mērķtiecīgu un saliedētu darbu, iesaistot visus VIENOTĪBAS frakcijā strādājošos Saeimas deputātus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI