Otrdiena,

E-konsultācijas

Lapas karte

Kontakti

Par likumprojektu „Par nepilsoņu statusa piešķiršanu izbeigšanu bērniem”

12. Saeimas frakcijas un deputāti
13.09.2017
Palielināt | Samazināt

Ieteikt:   +1

Drukāt
 Nosūtīt
 Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +1 -1

Frakcija „No sirds Latvijai” informē:
Frakcija „No sirds Latvijai” atbalsta Valsts prezidenta iesniegto likumprojektu „Par nepilsoņu statusa piešķiršanu izbeigšanu bērniem”. Uzskatām, ka vairāk kā divdesmit gadus pēc neatkarības atgūšanas mūsu valstij ir jāspēj audzināt Latvijas valstij lojālus pilsoņus.

Ir jābeidz politiskā retorika un jāsaprot, ka ar šo normu netiek mainīti Pilsonības likuma principi, bet tiek noteikts, ka bērniem, kas piedzimuši nepilsoņiem, automātiski tiek piešķirta Latvijas pilsonība, tādējādi veicinot viņu vēlmi integrēties Latvijas valstī.

Valstij ir jāspēj nodrošināt, ka šie bērni saņem atbilstošu izglītību un jau pirmskolā tiek iemācīti brīvi pārvaldīt valsts valodu. Izglītības un zinātnes ministrijai ir jāspēj izveidot sistēmu, ka bērni ir motivēti ne tikai apgūt, bet arī lietot valsts valodu skolā, ārpusskolas nodarbībās, apgūst Latvijas kultūru, vēsturi, tradīcijas profesionālu un radošu pedagogu vadībā.

Mēs esam par stipru un vienotu Latvijas valsti!

Ieteikt:  +1

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

TEMATISKIE RAKSTI

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI