DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents akreditē Zviedrijas un Slovēnijas vēstniekus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pirmdien, 2017. gada 11. septembrī, Rīgas pilī Valsts prezidents Raimonds Vējonis svinīgā ceremonijā darbam Latvijā akreditēja Zviedrijas un Slovēnijas vēstniekus.

Sarunā ar Zviedrijas Karalistes ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieci Latvijas Republikā Anniku Jaganderu (Ms Annika Jagander) Valsts prezidents uzsvēra, ka Latvijai un Zviedrijai ir izveidojušās ļoti labas divpusējās attiecības.  Valstu sadarbība aptver visplašāko jautājumu loku un tiek īstenota visos līmeņos. Latvija ir ieinteresēta turpināt teicamo sadarbību ar Zviedriju gan divpusēji, gan reģionālajos formātos, īpaši attīstot sadarbību drošības un aizsardzības jomā, kā arī inovāciju un informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomās.

Valsts prezidents, tiekoties ar Slovēnijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Robertu Krmeļu (Mr Robert Krmelj), atzinīgi novērtēja līdzšinējās draudzīgās attiecības ar Slovēniju, jo īpaši ciešo sadarbību Eiropas Savienības un NATO ietvaros. Raimonds Vējonis pateicās vēstniekam par Slovēnijas karavīru dalību NATO kaujas grupā Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI