DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Latviju oficiālā vizītē apmeklēs Azerbaidžānas parlamenta priekšsēdētājs

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Oficiālā vizītē Latvijā no 28. līdz 30.maijam uzturēsies Azerbaidžānas Republikas parlamenta (Milli Medžlisa) priekšsēdētājs Ogtajs Asadovs (Ogtay Asadov) un viņa vadītā delegācija.

O.Asadovs tiksies ar Latvijas parlamenta priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci, lai pārrunātu abu valstu sadarbību, kā arī starptautiskās aktualitātes.Tāpat Azerbaidžānas spīkeram paredzēta tikšanās ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Gundaru Daudzi un deputātiem.

Viesojoties Latvijā, O.Asadovs tiksies arī ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni, Ministru prezidentu Māri Kučinski, kā arī ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču un ekonomikas ministru Arvilu Ašeradenu.

Azerbaidžānas parlamenta priekšsēdētājs piedalīsies ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa, apmeklēs Latvijas Okupācijas muzeju un Latvijas Nacionālo mākslas muzeju, kā arī viesosies Rundāles pilī.

O.Asadovu vizītē pavadīs Azerbaidžānas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas parlamentu vadītājs Kamrans Bairamovs (Kamran Bayramov), kā arī         Milli Medžlisa deputāti Ulvija Agajeva (Ulviya Agayeva), Rovšans Rzajevs (Rovshan Rzayev) un Maliks Hasanovs (Malik Gasanov).

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI