DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. maijā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents dosies oficiālā vizītē uz Dāniju

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts prezidents Raimonds Vējonis 22. un 23. maijā oficiālā vizītē apmeklēs Dānijas Karalisti. Vizītes laikā Valsts prezidents tiksies ar Dānijas karalieni Margrētu II un Dānijas Karalistes premjerministru Larsu Leki Rasmusenu.

Amatpersonas pārrunās drošības situāciju reģionā un kopīgo darbu, lai mazinātu hibrīdapdraudējumu un dezinformācijas radītos riskus, Dānijas ieguldījumu Baltijas drošībā, pildot NATO Varšavas samitā pieņemtos lēmumus, kā arī sadarbību globālajā cīņā pret terorismu. Tiks apspriesta arī Eiropas nākotne un Brexit norise, Ukrainas un Krievijas jautājums, kā arī gaidāmais Austrumu partnerības samits novembrī Briselē.

Valsts prezidents apmeklēs Antvorskovas sardzes karabāzi, kur tiksies ar Latvijas militāro kontingentu – apmācību grupu pirms misijas. 

Vizītes ietvaros tiks parakstīts Latvijas un Dānijas Kultūras ministriju saprašanās memorands par sadarbību kultūras jomā. Memorands iezīmēs Latvijas un Dānijas sadarbības virzienus radošo industriju jomā. Centrālais sadarbības projekts – Tabakas fabrika ir arī viens no Latvijas valsts simtgades kultūras programmas starptautiskajiem projektiem.

Latvijas vēstniecībā Kopenhāgenā Raimonds Vējonis tiksies ar latviešu kopienas pārstāvjiem Dānijā.

Detalizēta vizītes programma tiks izsūtīta atsevišķi.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI