DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre runās par Brexit izaicinājumiem Eiropas Savienībai

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
31. martā Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica piedalīsies konferencē “ES nākotne pēc Brexit. Prioritātes, iespējas un izaicinājumi”, kurā apspriedīs politiskos un sociālos aspektus saistībā ar Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības, kā arī Brexit ietekmi uz Latvijas un Eiropas Savienības ekonomiku.

Diskusijas dalībnieki būs arī Eiropas Parlamenta deputāts Roberts Zīle, Lielbritānijas vēstniecības Latvijā vadītāja vietniece Sāra Hārpere (Sarah Harper), Latvijas Ārpolitikas institūta direktora vietnieks Kārlis Bukovskis, Latvijas Sabiedrisko mediju angļu valodas portāla galvenais redaktors Maiks Koljērs (Mike Collier), Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Egils Baldzēns, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras padomes loceklis Oļegs Fiļs, SEB bankas makroekonomikas eksperts Dainis Gašpuitis un Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes dekāns Gundars Bērziņš.

Pasākums norisināsies ES Mājā, Aspazijas bulvārī 28, 2. stāvā. Konferenci organizē Eiropas Parlamenta Konservatīvo un reformistu alianse Eiropā (Alliance of Conservatives and Reformists in Europe) sadarbībā ar ES Māju.

Komunikācijas grupa

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI