DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. novembrī, 2015
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

“Esi drošs – neesi pārdrošs” finālā uzvar un titulu “Visdrošākā klase 2015” iegūst Bauskas Valsts ģimnāzijas komanda “Drošie soļi”

Publicēts pirms 8 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 5. novembrī Iekšlietu ministrijā norisinājās konkursa “Esi drošs – neesi pārdrošs” fināla sacensības, kurās desmit Latvijas skolu komandas no Rīgas, Bauskas, Staļģenes, Pelēčiem, Salas, Naukšēniem, Mežvidiem, Jaunsilavas un Krimuldas sacentās par titulu “Visdrošākā klase – 2015” un apmeklējumu Līvu Akvaparkā.

Sīvā komandu konkurencē uzvarēja un titulu "Visdrošākā klase 2015" ieguva Bauskas Valsts ģimnāzijas 7.b klases komanda "Drošie soļi" (54,60 punkti). Komanda "Drošie soļi" balvā ieguva arī Līvu Akvaparka apmeklējumu 4 personām katram komandas dalībniekam.

Otro vietu ieguva Krimuldas vidusskolas 8.b klases komanda "Prātīgie" (49,45 punkti), bet trešo vietu – Rīgas Juglas vidusskolas 7.c klases komanda "Drošā Jugla" (48, 10 punkti).

Ļoti labas zināšanas un prasmes demonstrēja arī pārējās fināla komandas: Staļģenes vidusskolas 8.a klases komanda "Staļģenes piecīši" (45,50 punkti), Pelēču pamatskolas 7.klases komanda "Drošie" (46 punkti), Salas vidusskolas 8.klases komanda "Ekstra" (47,50 punkti), Rīgas 33.vidusskolas 7.klases komanda "Drosmīgie" (41 punkts), Jaunsilavas pamatskolas 7.klases komanda "Relako" (45,30 punkti), Mežvidu pamatskolas 7.klases komanda "Smaidiņi" (44,25 punkti) un Naukšēnu novada vidusskolas 8.klases komanda "Naukšēni" (47,75 punkti).

Projekta "Esi drošs – neesi pārdrošs" organizatori apsveic konkursa uzvarētājus un pateicas pārējām komandām – skolēniem un pedagogiem, par veiksmīgu piedalīšanos, kā arī atzinīgi secina, ka ar katru gadu skolēnu zināšanas un prasmes ar drošību saistītos jautājumos kļūst arvien labākas.

Iekšlietu ministrija pateicas arī sadarbības partneriem  - Līvu Akvaparkam, A/S "Latvijas Gāze", Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, Valsts policijai un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam par veiksmīgo sadarbību Latvijas skolu jauniešu izglītošanā.  

Konkursa finālu atraktīvāku padarīja arī Valsts policijas kinologu ar dienesta suņiem un dienesta zirgu paraugdemonstrējumi, kā arī Valsts policijas koledžas virtuālā šaušanas stenda sniegtās iespējas.

Foto un plašāka informācija par projektu "Esi drošs – neesi pārdrošs" Facebook kontā.

Gunta Skrebele
Iekšlietu ministrijas
Administratīvā departamenta
Sabiedrisko attiecību un organizatoriskā darba nodaļas vadītāja

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI