Piektdiena,

E-konsultācijas

Lapas karte

Kontakti

Ministru prezidente aicina ikvienu iedzīvotāju piedalīties Lielajā Talkā 25.aprīlī

Ministru prezidenta birojs
27.03.2015
Palielināt | Samazināt

Ieteikt:   +0

Drukāt
 Nosūtīt
 Ziņot redaktoram
 Komentēt
Iesaka:   +0 -0

Ceturtdien, 26.martā, Ministru prezidente Laimdota Straujuma piedalījās Lielās Talkas vietu kartes atklāšanā un aicināja ikvienu Latvijas iedzīvotāju piedalīties savas valsts sakopšanā. „Mēs nevaram gaidīt, ka kāds atnāks un kaut ko mūsu vietā izdarīs. Nebūs tā, kā Sūnu ciemā ar laimes lāci,” teica Straujuma.

L.Straujuma atzinīgi novērtēja Rīgā februārī notikušo Pasaules talku kustību konferenci un iedvesmojās no Latvijas talku rīkošanas pieredzi. Ministru prezidente pateicās visiem novadu koordinatoriem, kas koordinē talku norisi reģionos, kā arī augstu novērtēja Lielās Talkas vadītājas Vitas Jaunzemes lomu panākt, ka Lielā talka ir kļuvusi par visas sabiedrības kustību un ik pavasara tradīciju Latvijā. L.Straujuma pauda pārliecību, ka 2018.gadā, kad Latvija svinēs 100.valstiskuma dibināšanas gadadienu, mūsu valsts patiesi varēs pretendēt uz tīrākās un sakoptākās valsts godu.

Lielā talka notiks š.g.25.aprīlī un no šodienas ikviens mājaslapā www.talkas.lv var pieteikt oficiālo talkošanas vietu.

FOTO: https://www.flickr.com/photos/valstskanceleja/sets/72157651562533872//.

Aiva Rozenberga
Ministru prezidentes preses sekretāre

Ieteikt:  +0

KOMENTĀRI (0)
Komentārā lūdzam izteikt Jūsu viedokli. Ja Jums ir neskaidrības par izskatīto tematu, jautājumiem izmantojiet sadaļu "E-konsultācijas".

drošības attēls
Pievienot

Informācijas statuss
Šī sadaļa ir platforma nepastarpinātai valsts iestāžu komunikācijai ar sabiedrību.

• Par preses relīžu saturu atbild informācijas iesniedzējs. LV portāls publicē iesūtīto informāciju, to nerediģējot un nemainot.
  • Aicinām valsts pārvaldes iestādes paziņojumu iesūtīšanai izmantot e-pastu: pr@lv.lv
Lietotājiem der zināt.

VISVAIRĀK LASĪTIE

REKLĀMA

SKAIDROJUMI. LIKUMI PRAKSĒ. DISKUSIJAS. ZINI SAVAS TIESĪBAS UN PIENĀKUMUS!

Ceļvedis valsts informācijā. Specializēts portāls dialogam starp sabiedrību un valsti.
ATSLĒGVĀRDI:
  • VISI