DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. decembrī, 2014
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Apsveikti pedagogu konkursa par labāko klases audzināšanas stundu uzvarētāji

Publicēts pirms 9 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Labklājības ministrija

Trešdien, 17. decembrī, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) sveica pedagogu konkursa par labāko klases audzināšanas stundu finālistus.

Konkursa gaitā skolotāji bija aicināti sūtīt savu klases audzināšanas stundu aprakstus un dokumentējumus. Konkursa mērķis bija dot iespēju pedagogiem radošā un atraktīvā formā runāt par jaunajiem izaicinājumiem skolas un klases vidē (cieņa un savstarpējo attiecību kultūra, vardarbība un mobings, iecietības un empātijas veicināšana utt.) un radīt mācību materiālu, kas varētu būt noderīgs arī citiem skolotājiem.

1. – 4. klašu grupā uzvarēja Ikšķiles vidusskolas skolotājas Kristīnes Saules konkursam iesūtītais darbs, Izcilības rakstu saņēma Jūrmalas sākumskolas "Taurenītis" skolotājas Inetas Krastiņas darbs, bet Atzinības raksts tika Ilūkstes novada Eglaines pamatskolas pedagoģei Lilitai Bērziņai.

5. – 9. klašu grupā vērtēšanas komisija par labāko atzina Liepājas A. Puškina 2. vidusskolas pedagoģes Daces Okmanes darbu. Izcilības rakstu saņēma Dagdas vidusskolas pedagoģes Annas Krilovas klases audzināšanas stundas projekts, bet Atzinības rakstu – Liepājas Centra sākumskolas skolotājas Aigas Vasiļjevas darbs.

Vidusskolu un profesionālās izglītības skolu grupā uzvarēja J. Čakstes Liepājas pilsētas 10. vidusskolas skolotāja Jolanta Klamere, bet Izcilības rakstus saņēma Rēzeknes vakara vidusskolas pedagoģe Liene Poiša un Ogres tehnikuma pasniedzēja Ramona Polmane.

Atgādinām, ka konkurss bija organizēts kustības "Draudzīga skola" ietvaros, un tajā saņēma vairāk nekā 50 pedagogu darbu, ko izvērtēja VBTAI, Izglītības un zinātnes ministrijas un Valsts Izglītības satura centra pārstāvji.

Marika Kupče, Komunikācijas nodaļas vadītāja

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI