E-KONSULTĀCIJAS
>
visas atbildes Jautā, mēs palīdzēsim rast atbildi!
TĒMAS
Nr. 18217
Lasīšanai: 2 minūtes
TĒMA: Satiksme
1
2
1
2

Kad tiks uzstādītas ceļazīmes

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
J
jautā:
07. oktobrī, 2019
Mārtiņš

Pavasara gatve 3, Pļavnieki, 70 dzīvokļi. Aprīlī sasaucām kopsapulci, kurā tika runāts par ceļazīmju uzstādīšanu. Parakstījās vairāk nekā 35 dzīvokļu īpašnieki, vairāk nekā 50%. Tāme tika saskaņota, viss bija kārtībā, papīrus iesniedzām, tika salīdzināti paraksti ar “Rīgas namu pārvaldnieku”. Bet nu jau būs pagājuši 6 mēneši, mums kaut ko visu laiku sola un sola, sakot, ka nav visu zemes īpašnieku parakstu. Es domāju, ka 6 mēneši ir pietiekams laiks, lai šo jautājumu atrisinātu. Kā rīkoties šādā situācijā?

A
atbild:
11. oktobrī, 2019
SIA „Rīgas namu pārvaldnieks”
Laura Vaļuma, Komunikācijas nodaļas projektu vadītāja

Kopsapulces protokols ir saņemts un atzīts par saistošu. Šīs mājas piesaistītā zeme sastāv no trīs īpašumiem, kuri pieder pieciem īpašniekiem. Divi īpašnieki principiāli iebilda pret ceļazīmju izvietošanu uz viņiem piederošās zemes. Sazinoties ar pārējiem īpašniekiem, problēmu nebija, tika saņemta nepieciešamā piekrišana.

Jāņem vērā, ka procedūra ir definēta normatīvajos aktos un tā ir saistoša pārvaldniekam. Šobrīd vairs nepieciešama tikai viena īpašnieka rakstiska piekrišana ceļazīmju uzstādīšanai. Turpinām darbu, lai tuvākajā laikā vienotos ar šo īpašnieku, pēc kā arī projekts tālāk tiks nodots saskaņošanai Latvijas valsts ceļiem.

Saskaņošana un ceļazīmju uzstādīšana varētu tika pabeigta novembrī.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
Uzdod savu jautājumu par Latvijas tiesisko regulējumu un tā piemērošanu!
Pārliecinies, vai Tavs jautājums nav jau atbildēts!
vai
UZDOT JAUTĀJUMU
Šomēnes iespējams uzdot vēl 205 jautājumus. Vairāk par e‑konsultāciju sniegšanu
Iepazīsti e-konsultācijas