DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Apstiprina amatā Trikātas pamatskolas direktori Ingu Boškinu 

25. aprīļa Valmieras novada pašvaldības domes sēdē Trikātas pamatskolas direktores amatā apstiprināta Inga Boškina 

I. Boškinas profesionālā darbība saistīta gan ar vadības darbu, gan pedagoģiju. I. Boškina līdz apstiprināšanai amatā bija Trikātas pamatskolas direktores pienākumu izpildītāja. No 2012. gada pildīja Trikātas pamatskolas direktores vietnieces izglītības jomā pienākumus, atbildot arī par audzināšanas darba plānošanu un vadīšanu. Profesionālais ceļš uz Trikātas pamatskolu atveda jau 1993. gadā, kā skolas muzeja vadītāju un skolas bibliotekāri.  

I. Boškina Latvijas Universitātē ieguvusi bakalaura grādu pedagoģijā, kā arī Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikumā apgūta bibliotekāra profesija. Regulāri papildinājusi zināšanas dažādos profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanas kursos, tajā skaitā gūstot tiesības strādāt interešu izglītības jomā un mācīt speciālās izglītības programmas, kā arī padziļināti apgūstot direktora vietnieka lomu.  

“Esmu gandarīta, ka varu strādāt skolā, kurā ir sirsnīga un ģimeniska atmosfēra, brīnišķīgi skolēni un pirmsskolas audzēkņi, saprotoši un atbalstoši vecāki, jauki kolēģi! Priecājos, ka skola atrodas ainaviskā un pievilcīgā vidē! Mieru un dabas tuvumu novērtē arī mūsu skolēni, kuriem varam nodrošināt individuālu pieeju klasēs, kurās nav liels skolēnu skaits. Paralēli kvalitatīvai pamatizglītībai skolēniem piedāvājam arī aizraujošas interešu izglītības nodarbības, piemēram, pedagoģiskajā jāšanā un krosmintonā. Jaunajā amatā turpināšu līdz šim iesākto attīstības virzienu. Viens no būtiskākajiem uzdevumiem ir skolas infrastruktūras uzlabošana – labiekārtosim mācību kabinetus un sen lolots sapnis ir arī par sporta laukuma pārbūvi. Ir jāatjauno un jāpapildina arī skolas materiāli tehniskā bāze, lai nodarbībās varētu pilnvērtīgi izmantot digitālo rīku iespējas. Tāpat saredzu mērķtiecīgu un sistemātisku darbu pie pedagogu piesaistes,” stājoties amatā saka I. Boškina.  

Trikātas pamatskolas direktore I. Boškina darba pienākumus sāks pildīt 2. maijā.  

Trikātas pamatskolā ir 110 skolēni, bet skolas struktūrvienībās Trikātā un Brenguļos pirmsskolas izglītības programmu apgūst 70 audzēkņi (2023. gada 1. septembra dati).  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI