DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uz Rīgas apvedceļa pārvada pār Daugavpils palēnināta satiksme; būvdarbi notiek 18 valsts ceļu posmos  

Uz Rīgas apvedceļa (Baltezers–Saulkalne) (A4) pārvada pār Daugavpils šoseju (A6) sāk atjaunot brauktuvi un no šodienas satiksme uz pārvada tiek organizēta pa vienu joslu ar priekšrocības ceļazīmēm. Braukšanas ātruma ierobežojums tur līdz 50 km/h, platuma ierobežojums 3,25 m. Aicinām rēķināties, ka satiksme uz pārvada būs palēnināta un plānot papildu laiku ceļam.  

Arī zem pārvada uz autoceļa A6 Ogres virzienā būs sašaurināta brauktuve. Ar satiksmes ierobežojumiem autoceļu A4/A6 satiksmes mezglā būs jārēķinās līdz būvdarbu beigām augusta sākumā.  

Citur valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek vēl 18 posmos. Plašākie būvdarbi notiek uz valsts reģionālajiem autoceļiem, lielākie satiksmes ierobežojumi tajos: 

  • autoceļa Ventspils–Kolka (P124) posmā no Ventspils līdz Liepenei četri luksoforu posmi, ātruma ierobežojumi 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 35 minūtes; 
  • autoceļa Skrunda–Aizpute (P117) posmā aiz Kazdangas divi reversās kustības posmi, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 30 minūtes; 
  • uz autoceļa Kandava–Saldus (P109) no Zemītes līdz Kapukrogam trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu. Ātrums  ierobežots līdz 50 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 25 minūtes; 
  • satiksmei ir slēgts tilts pār Vēdzeles upi uz reģionālā  autoceļa Tukums–Kuldīga (P121). Slēgto posmu var apbraukt pa autoceļiem Aizstrauši–Starpiņas (V1478) un Kandava–Saldus (P109), tam jāplāno 20 minūtes ceļā; 
  • autoceļa Smiltene–Valka (P24) posmā no Smiltenes līdz autoceļam Blome–Birzuļi–Palsmane (V243) trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks 15 minūtes.  

Plānojot braucienus, aicinām ieskatīties remontdarbu kartē VSIA Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem. 

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, aicinām zvanīt uz VSIA Latvijas Valsts ceļi diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 80005555. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI