DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. aprīlī, 2024
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrijas Industriju dienā nozare meklēs jaunus risinājumus valsts iekšējās drošības stiprināšanā

Ceturtdien, 4. aprīlī, Rīgā, Iekšlietu ministrijā, Čiekurkalna 1.līnijā 1, notiks “Iekšlietu ministrijas Industrijas diena 2024”, kuras mērķis ir rosināt diskusiju par iekšējas drošības stiprināšanu, izmantojot straujo tehnoloģiju attīstību. Tāpat Industrijas dienas ietvaros Latvijas mācību iestādes un drošības un aizsardzības nozares lielākie uzņēmēji iepazīstinās ar dažādiem inovatīviem risinājumiem drošības funkciju stiprināšanā.  

Pasākumu atklās iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācijas (DAIF) padomes priekšsēdētājs Agris Dundurs.  

Diskusijās piedalīsies Iekšlietu ministrijas un iekšlietu nozares iestāžu vadība, DAIF vadība, kā arī uzņēmumu pārstāvji, lai pārrunātu iekšlietu nozares prioritātes, civilās aizsardzības izaicinājumus un iespējas, tehnoloģiju attīstības tendences drošības funkciju stiprināšanai un procesu vadības risinājumus drošības iestādēs. 

Savukārt prezentācijās būs iespēja iepazīties ar iekšējās drošības risinājumiem tādās jomās kā mākslīgais intelekts, kiberdrošība, satelītkomunikācijas, sakaru risinājumi, videonovērošana, bezpilotu sistēmas u.c. 

Noslēgumā uzrunas teiks DAIF valdes priekšsēdētāja Elīna Egle un Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs. 

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja iepazīties arī ar industrijas un pētniecības iestāžu ekspozīciju un paraugdemonstrējumiem. 

Pasākuma programma pieejama šeit: https://industrijudiena.federacija.lv/ 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI