DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. septembrī, 2022
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Skolēniem iespēja pieteikties interešu izglītības programmām Zinātnes un izglītības inovāciju centrā

Publicēts pirms gada. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Zinātnes un izglītības inovāciju centrs (ZIIC) aicina 3.-4. klašu skolēnus pieteikties nodarbībām “Vides pētniecība”, kas notiks katru trešdienu pulksten 16.00-18.00 Dabas mājā, savukārt, 4.-6. klašu skolēni aicināti pieteikties “Robotikas” nodarbībām, kas notiks katru pirmdienu pulksten 16.00-18.00 Tehnoloģiju koprades telpā, Autoru ielā 4/6.

“Vides pētniecības” nodarbībās skolēni iepazīsies ar ekosistēmām dabā un to mijiedarbību ar cilvēkiem, kā arī apgūs dažādas pētniecības pamata prasmes. Mikroskopiskās pasaules vērošana, augu un dzīvnieku noslēpumainā pasaule un arī ūdenī mītošo radību pētīšana sniegs padziļinātas zināšanas un interesi dabas zinātņu jomā, skolēniem gūstot ne tikai saturiskas zināšanas, bet arī prieku.

Interešu izglītības programmā “Robotika” skolēni iepazīsies ar algoritmiskās domāšanas un programmēšanas pamatiem, kā arī attīstīs konstruēšanas prasmes. Ikvienam audzēknim būs iespēja strādāt ne tikai ar LEGO WeDo 2.0, LEGO® Education SPIKE™ Prime un Sphero bolt robotiem, bet arī attīstīt savu radošo potenciālu ar Makeblock robotu konstruktoriem.

Lai darbotos interešu izglītības programmās, nav nepieciešama iepriekšēja pieredze. Pieteikties iespējams, aizpildot anketu šeit: https://saite.lv/iQF. Vietu skaits ir ierobežots. Nodarbības sāksies ar š.g. 3. oktobri un Liepājas izglītības iestāžu audzēkņiem tās ir bezmaksas.

Nodarbības tiek apmaksātas Eiropas Sociālā fonda projekta “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” (Nr. 8.3.2.2/16/I/001) ietvaros. Neskaidrību un papildus jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar ZIIC administrāciju, rakstot uz e-pastu ziic@liepaja.edu.lv vai zvanot 2572886.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI