DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. septembrī, 2016
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Raimonds un Iveta Vējoņi sveic Latvijas tētus un viņu mīļos Tēvu dienā

Publicēts pirms 7 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No sirds sveicam visus Latvijas tētus un viņu mīļos Tēvu dienā!

Šajā dienā aicinām īpaši padomāt par vecāku un bērnu savstarpējām attiecībām, atceroties, ka ikviens ģimenes loceklis ir unikāls. Tāpēc novērtēsim ģimenēs cits citu kā personības, iedrošināsim un atbalstīsim! Būsim pacietīgi, saprotoši un veidosim cieņpilnas attiecības, lai bērni augtu harmoniskā vidē! No laimīgiem bērniem veidojas laimīga Latvijas nākotnes sabiedrība.

Atskatoties vēsturē, uzzinām, ka Tēvu diena radusies no sirsnīgas idejas, – kāda sieviete, kuru uzaudzinājis tēvs, vēlējusies, lai viņš uzzinātu, cik īpašs cilvēks bijis meitai. Esam pārliecināti, ka abu vecāku mīlestība, iedrošinājums un ticība viņa bērniem var kļūt par pamatu daudzu labu ideju dzimšanai. Tā ir stiprs pamats bērnu personības attīstībai.

Samīļosim tētus ne tikai svētkos, bet arī ikdienā! Novērtēsim to, ka esam cits citam un biežāk teiksim: "Es tevi mīlu! Paldies, ka tu man esi!" Novērtēsim to, ka tētis zina smieklīgākos jokus un nebaidās no tumsas. Tēta rokas ir stipras. Tētis paceļ augstāk, lai bērns redzētu pāri apvārsnim. Tētis māk pastāstīt par Latvijas karogu un izstāsta, kas ir Lāčplēša diena!

Mīļie tēti, mīļās ģimenes! Lai Tēvu dienā gūtās pozitīvās emocijas iedvesmo mūs visus jaunām idejām! Lai jums skaisti svētki!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI