DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. janvārī, 2011
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde
3
5
3
5

Neatkarīgās policistu arodbiedrības paziņojums Iekšlietu ministrijai un Valsts policijai

Publicēts pirms 13 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Saistībā ar traģiskiem notikumiem Jēkabpilī Neatkarīgā policistu arodbiedrība paziņo, ka brāļi Hristoforidi nav Neatkarīgās policistu arodbiedrības biedri un pauž dziļu sašutumu, ka Iekšlietu ministrija ir padevusies A. Augustāna, A. Melnalkšņa, R. Bunkas un E. Manavicka noziedzīgās personu grupas spiedienam un nav pārsūdzējusi tiesas spriedumu Hristoforidi lietā.

A. Augustāna, A. Melnalkšņa, R. Bunkas un E. Manavicka noziedzīgās grupas darbībai nav nekāda sakara ar Neatkarīgo policistu arodbiedrību, un par šīs grupas darbību 2010. gadā tika vairākkārtīgi informēta Valsts policija un Iekšlietu ministrija, taču tās uz mūsu ziņojumiem nereaģēja. Tieši pretēji, A. Augustāns pat piedalījās Iekšlietu ministrijas rīkotajās operatīvajās sanāksmēs.

Uzskatām, ka Iekšlietu ministrijas un Valsts policijas vadošajām amatpersonām ir jāatbild par savu darbību vai bezdarbību, kuras rezultātā ir pieļauta tādu darbinieku atrašanās dienestā, kuru prettiesiskā rīcība nav savienojama ar darbu tiesībsargājošās iestādēs.

Labs saturs
5
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI