24. aprīlī, 2018

VIENOTĪBA ar NEPLP pārrunās Krievijas propagandas ierobežošanas iespējas Latvijas informatīvajā telpā

VIENOTĪBA

Partijas VIENOTĪBA Saeimas frakcijas deputāti trešdien, 25.aprīlī, tiksies ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) locekļiem, lai pārrunātu Krievijas propagandas ierobežošanas iespējas Latvijas informatīvajā telpā.

VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas deputāti iztaujās NEPLP padomes locekļus par līdz šim īstenotajiem pasākumiem Krievijas propagandas ierobežošanai un iemesliem, kādēļ tie nav bijuši efektīvi, jo kaimiņvalsts dezinformācija joprojām netraucēti piesārņo Latvijas informatīvo telpu. Tāpat iecerēts pārrunāt iespējamo rīcību, lai cīņu pret Krievijas propagandu padarītu daudz efektīvāku jau tuvākajā laikā.

Žurnālistu ievērībai! Pēc tikšanās ar NEPLP locekļiem plkst. 14:30 būs iespēja VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas priekšsēdētājam Hosamam Abu Meri un VIENOTĪBAS Saeimas frakcijas deputātam, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam, Ainaram Latkovskim uzdot jautājumus par tikšanās rezultātiem.