DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Vidzemes Augstskola noslēdz līgumu ar Cēsu tehnoloģiju un dizaina vidusskolu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Lai tiktu stiprināta un attīstīta sadarbība starp Vidzemes Augstskolu (ViA) un Cēsu tehnoloģiju un dizaina vidusskolu, klātienē tikās ViA rektors Gatis Krūmiņš un Cēsu tehnoloģiju un dizaina vidusskolas direktors Gundars Zvejnieks, noslēdzot sadarbības līgumu starp abām iesaistītajām pusēm.

Noslēgtā vienošanās ietver aspektus, kas saistīti ar sadarbību izglītības un zinātnes jautājumos, tiecoties nodrošināt Vidzemes reģiona un skolēnu plašākas iespējas Vidzemes Augstskolas studiju programmu apguvē, izmantojot ViA un Cēsu tehnoloģiju un dizaina vidusskolas  rīcībā esošos materiālos resursus un intelektuālo potenciālu.

"Kvalitatīvas un darba tirgus pieprasījumam atbilstošas profesionālās izglītības piedāvājuma nodrošināšana ir viena no mūsu kopīgajām prioritātēm, ļoti ceru, ka mūsu ieceres rezultēsies konkrētos pasākumos, kas veicinās Vidzemes reģiona ilgtermiņa izaugsmi," stāsta Vidzemes Augstskolas rektors Gatis Krūmiņš.

Starp plānotajiem pasākumiem iecerēts veicināt jaunu inovatīvu produktu un pakalpojumu izstrādi un pirmsinkubācijas aktivitāšu īstenošanu.  Sadarbības forma izpaudīsies arī dažādu projektu īstenošanā, iesaistoties Eiropas Savienības struktūrfondu, sadarbības un citos projektos. Tiek plānota arī Vidzemes Augstskolas un Cēsu tehnoloģiju un dizaina vidusskolas sadarbība dažādu izstāžu un pasākumu organizēšanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI