DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. aprīlī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimas priekšsēdētāja vizītē apmeklēs Uzbekistānu

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece no 14. līdz 19.aprīlim uzturēsies oficiālā vizītē Uzbekistānas Republikā, kur tiksies ar Uzbekistānas parlamenta Olij Mažlis Pārstāvju palātas priekšsēdētāju Nurdinžonu Ismailovu (Nuriddinjon Ismailov) un Senāta priekšsēdētāju Nigmatillu Juldaševu (Nigmatilla Yuldashev), kā arī atklās Latvijas valsts simtgadei veltītus kultūras pasākumus.

Tāpat I.Mūrniecei paredzēta tikšanās ar premjerministru Abdullu Aripovu (Abdulla Aripov), kā arī ārlietu ministru Abdulazizu Kamilovu (Abdulaziz Kamilov) un ārējo ekonomisko sakaru ministru Žamšidu Hodžajevu (Jamshid Khodjaev).

Saeimas priekšsēdētāja viesosies arī Samarkandas un Buhāras pilsētās, kur tiksies ar vietējās varas pārstāvjiem.

Vizītē I.Mūrniece Uzbekistānas Mākslu akadēmijas Centrālajā izstāžu zālē atklās trīs Latvijas valsts simtgadei veltītas izstādes. Tāpat Saeimas priekšsēdētāja Uzbekistānas Valsts konservatorijā atklās koncertu, kurā Uzbekistānas Jauniešu simfoniskā orķestra izpildījumā būs dzirdami arī Latvijas mūzikas dižgaru darbi.

I.Mūrnieci vizītē pavadīs Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedrs Rihards Kols un Eiropas lietu komisijas deputāte Nellija Kleinberga.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI