DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina pieteikties “Vidzemes Uzņēmēju dienām 2018”

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Aicinām izmantot iespēju pieteikties dalībai Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes nodaļas un Valmieras pilsētas pašvaldības rīkotajās „Vidzemes Uzņēmēju dienās 2018”, kas notiks 18. un19.maijā Valmieras centrā.

"Vidzemes Uzņēmēju dienas" jau tradicionāli iezīmē vasaras sākumu un kļuvušas par lielāko daudznozaru izstādi Vidzemē. Jau 21.gadu tajās pulcēsies dažādu jomu un lieluma uzņēmumi, lai ar saviem piedāvājumiem iepazīstinātu vairākus tūkstošus reģiona, citu novadu, kā arī ārvalstu viesus. "Biznesa izstādes ir lieliska platforma, kurā ikviens var parādīt savu biznesu un  tā būtību, dibināt jaunus kontaktus un veidot sadarbību. Šāda veida pasākumos nereti tiek atrasti jauni partneri, ārpakalpojumu sniedzēji vai arī jauni klienti. Izstāde noteikti jāizmanto kā iespēja uzklausīt ieteikumus no citiem cilvēkiem. Tieši šo iemeslu dēļ dalība izstādēs tiek vērtēta daudz augstāk nekā ieguldījums reklāmas kampaņās, piemēram avīzēs un reklāmas baneros internetā," uzsver LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

Kā ierasts, izstādē savu dalību pieteikuši ne tikai uzņēmēji, amatnieki un mājražotāji, bet arī Vidzemes izglītības iestādes un novadu pašvaldības. Tāpat arī interesi izrādījuši dalībnieki no kaimiņzemēm un citiem Latvijas novadiem.  Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai piedalīties loterijās, akcijās un degustācijās, bet arī iepazīties ar jaunumiem tehnikas pasaulē, kā arī sagādāt visu nepieciešamo sava dārza iekopšanai.

 Šogad, Latvijas simtgadē, īpaši tiks izcelti skolēnu mācību uzņēmumi, kas 19.maijā pulcēsies laukumā pie Hanzas sienas, lai izrādītu savu tirgošanās prasmi un priecētu izstādes apmeklētājus ar radošajiem piedāvājumiem.  Plānots, ka andelēties  Valmierā sabrauks ap 160 skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas!

Pieteikt savu uzņēmumu dalībai "Vidzemes Uzņēmēju dienas 2018" iespējams sūtot pieteikumu uz e-pastu valmiera@chamber.lv, fakstu 64281214 vai iesniedzot personīgi LTRK Vidzemes nodaļā Stacijas ielā 26, Valmierā. Pieteikums-līgums pieejams mājaslapā www.vidzemesizstade.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI