DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. martā, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Gadatirgos „Darbs un karjera 2018” Liepājā un Daugavpilī darba meklētājiem piedāvāto brīvo darba vietu skaits pārsniegs divus tūkstošus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
20. martā Liepājas Latviešu biedrības namā no plkst. 10:00 līdz 15:00 un 22. martā Daugavpils Olimpiskajā centrā no plkst. 11:00 līdz 14:00 norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) organizētie starptautiskie darba gadatirgi „Darbs un karjera 2018”.

Abos pasākumos kopumā piedalīsies vairāk nekā simts darba devēju, izglītības iestāžu, valsts un pašvaldību institūciju, Latvijas un citu Eiropas valstu nodarbinātības ekspertu un Eiropas informācijas tīklu pārstāvju. Darba meklētājiem piedāvāto brīvo darba vietu skaits pārsniegs divus tūkstošus.

Gadatirgos "Darbs un karjera 2018" darba devēji apmeklētājus informēs par saviem uzņēmumiem, brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām, kā arī veiks pirmās darba intervijas un atlasīs piemērotākos iespējamos darbiniekus. Darba gadatirgū Liepājā piedalīsies arī izglītības iestādes, notiks profesiju un tehnoloģiju demonstrējumi.

Darba gadatirgos "Darbs un karjera 2018" darbosies NVA stends, kura apmeklētāji varēs iepazīties ar aktuālajām vakancēm, saņemt speciālistu informāciju un konsultācijas par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties dažādos apmācības vai nodarbinātības pasākumos.

Starptautiskos darba gadatirgus Liepājā un Daugavpilī aicinām apmeklēt ikvienu interesentu, kurš vēlas saņemt informāciju par darba, mācību un biznesa uzsākšanas iespējām Latvijā un Eiropā. Lai tikšanās ar darba devējiem un darba intervijas pasākumā būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams uz darba gadatirgu ņemt līdzi savu CV.

Ieeja pasākumos ir BEZ MAKSAS!

Detalizētāka informācija par darba gadatirgu "Darbs un karjera 2018" Liepājā un Daugavpilī izlasāma NVA tīmekļvietnes sadaļā "Aktualitātes".

Jau piekto gadu pēc kārtas NVA Latvijas reģionos rīko Vakanču gadatirgus, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. 5. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 14:00 NVA Vakanču gadatirgus norisināsies Jelgavas tehnikuma telpās (O.Kalpaka iela 37, Jelgava), 11. aprīlī no plkst.11:00 līdz 14:00 - Latvijas Universitātes Kuldīgas filiāles telpās (Kalna iela 19, Kuldīga), 19. aprīlī no plkst.11:00 līdz 13:00 - Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi), savukārt Rīgā NVA Vakanču gadatirgus tiks rīkots 31. maijā no plkst.10:00 līdz 14:00 laukumā pie Kongresu nama (K.Valdemāra iela 5, Rīga). 19. aprīlī Valgas Kultūras un interešu centrā (Kesk 1, Valga) norisināsies "Livonijas darba tirgus 2018" ("Liivimaa 2018"), ko organizē Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fonda Valgas nodaļa un NVA Valkas filiāle sadarbības programmas "INTERREG V-A – Igaunija – Latvija" projekta "Pārrobežu darba tirgus integrācijas un nodarbinātības veicināšana" ietvaros.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI