DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. martā, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Tirgotājus aicina pieteikties dalībai Pavasara tirdziņā LU Botāniskajā dārzā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina vietējos tirgotājus - latviešu amatniekus, dizainerus, pārtikas ražotājus un citus kvalitatīvas vietējās produkcijas veidotājus un tirgotājus pieteikties dalībai Pavasara tirdziņā LU Botāniskajā dārzā. Īpaši pietiekties aicināti stādu audzētāji un tirgotāji.

Svinot atnākušo pavasari, sestdien, 14. aprīlī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2, notiks Pavasara tirdziņš. Tirgotāji, stādu audzētāji, amatnieki, ražotāji un dizaineri, aicināti pieteikt savu dalību LU Botāniskā dārza Pavasara tirdziņā līdz šā gada 12. aprīlim (ieskaitot), elektroniski nosūtot PIETEIKUMU uz e-pasta adresi elza.meiere@lu.lv. Tirdzniecības noteikumi pieejami šeit.

Kad tumšie ziemas mēneši aiz muguras, Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs aicina svinēt gaismas atnākšanu un dabas atmošanos ar Pavasara tirdziņu zaļākajā un dabai tuvākajā vietā Rīgā. Pavasara tirdziņš ir iespēja baudīt svaigu un veselīgu gaisu un tikpat svaigu un veselīgu latviešu ražotāju pārtikas produkciju, skaistu un izsmalcinātu dabas skaistumu un tikpat skaistus un izsmalcinātus latviešu amatnieku darinājumus, dzirkstošu un sātīgu pavasara atmosfēru un tikpat dzirkstošu un sātīgu kompāniju. LU Botāniskā dārza Pavasara tirdziņa mērķis ir radīt vietu Rīgas centrā, kur katram apmeklētājam ir iespēja ne vien iegādāties kādu skaistu latviešu amatnieku darinājumu vai vietējo pārtikas ražotāju produkciju, bet arī apzaļumot piemājas dārziņu vai balkonu, iegādājoties skaistus un kvalitatīvus stādus, ko iesakņot irdenajā pavasara zemē tepat Rīgas mazdārziņos vai Latvijas lauku plašumos. Tirdziņa atmosfēru paspilgtinās izjādes ar ponijiem, ekskursijas ar gidu pa LU Botānisko dārzu, radošās darbnīcas, koncerti un citas aktivitātes.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI