DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Uz VBATI direktora amatu virza Mariannu Dreju

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Labklājības ministrs Jānis Reirs apstiprināšanai Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas priekšnieka amatā uz Ministru kabinetu virza Mariannas Drejas kandidatūru.

Mariannai Drejai ir augstākā izglītība, uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikācija un profesionālais maģistra grāds tiesību zinātnēs.  Drejai ir ilggadēja pieredze valsts pārvaldē Labklājības ministrijas resorā – kopš 2004. gada līdz šim brīdim viņa strādā Nodarbinātības valsts aģentūrā, kur bijusi gan Juridiskās nodaļas vadītāja, gan Juridiskā departamenta direktora vietniece. Šobrīd Marianna Dreja ir Nodarbinātības valsts aģentūras Juridiskā departamenta direktore un pilda arī Risku vadības un iekšējās kontroles nodaļas vadītāja, Personāla nodaļas vadītāja un Nodarbinātības valsts aģentūras direktora pienākumus.

Mariannai Drejai ir ļoti labas zināšanas jurisprudencē un personālvadībā, kā arī ir pārliecinošas komunikācijas un prezentācijas prasmes. Tāpat viņa pārzina valsts un pašvaldību iepirkumu aktualitātes, administratīvo pārkāpumu lietvedību, kā arī ir labas zināšanas kvalitātes vadībā un kvalitātes vadības sistēmu ieviešanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI