DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Konkursa "Gribu būt mobils" pusfināli noslēgušies

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Konkursa "Gribu būt mobils" pusfināli Latvijas septiņos reģionos ir noslēgušies un varam atskatīties un izvērtēt sasniegumus, nosaucot labākās komandas un viņu rezultātus. Līdz 24.februārim visiem interesentiem ir iespēja iepazīties ar konkursa "Gribu būt mobils" pusfināla  jautājumiem un to pareizajām atbildēm http://www.gribubutmobils.lv/atbildes/

Janvārī un februāri konkursa pusfinālu dalībnieki pārbaudīja savas ceļu satiksmes noteikumu zināšanas un, veicot dažādas sarežģītības pakāpes uzdevumus, pārliecinājās, ka zināšanas ir ļoti nepieciešamas reālām un arī teorētiski iespējamām dzīves situācijām.

Kā atzina pusfinālu labākās komandas, Strautiņu pamatskolas skolotāja Tija Āboliņa: "Komandas rezultāts ir daudzu gadu darbs, sākot jau ar konkursu mazajiem velosipēdistiem līdz vairāku gadu dalībai konkursā "Gribu būt mobils"." Skolotāja atzīmēja, ka gods tikt komandā Strauti-1 ir tikai labākajiem un skolas bērni uz to tiecas. Skolēnu sagatavošana konkursam pēc mācību stundām no skolotāju prasīja lielu un nopietnu darbu. Vispirms, pedagogiem vajadzēja pārliecināt bērnus mācīties. Ar gandarījumu skolotāja Āboliņa secina, ka, ejot laikam, gan bērni, gan viņu vecāki ir pateicīgi par bērniem sniegtajām padziļinātajām zināšanām ceļu satiksmes drošības jomā.

Apsveicam visas 70 pusfinālu komandas un pateicamies pedagogiem par ieguldīto darbu satiksmes drošības jautājumus zinošu skolēnu sagatavošanā!

2017./2018. mācību gada konkursa "Gribu būt mobils" galvenās balvas  – komandai izglītojošs un izzinošs ceļojums 1800 EUR vērtībā, ieguvējs tiks noskaidrots 1.martā Rīgas Motormuzejā.  Fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems dāvanā iespēju kopīgi doties aizraujošā ceļojumā, bet visus fināla sacensību dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI