DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. februārī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

LTRK aicina pieteikties uz Biznesa forumu Rīgā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Pēc veiksmīgi noritējušiem reģionāliem biznesa forumiem un pēc biedru milzīgās intereses, Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar banka Citadele aicina apmeklēt bezmaksas Biznesa forumu, kas notiks piektdien, 9. martā, plkst. 11:30 Biznesa augstskolā “Turība”, Graudu ielā 68, Rīgā.

Pasākuma sākumā ar atklāšanas uzrunām uzstāsies Latvijas Republikas Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola un LTRK prezidents Aigars Rostovskis. Savukārt pēc tam plānotas vairākas prezentācijas, tostarp bankas Citadele INDEX par uzņēmēju noskaņojumu, kā arī tiks runāts par demogrāfijas problēmām un darbaspēku.

Jaunais, 2018. gads, ikvienam nesis pārmaiņas, tāpēc biznesa foruma laikā tiks akcentēti jautājumi par nākotnes izaicinājumiem un iespējām ekonomikā, kā arī skaidrota Latvijas vīzija līdz 2022. gadam par Rīgu un tuvējiem reģionos. Tāpat eksperti runās par energoefektivitātes aktualitātēm, minot galvenos virzienus un veicamos pasākumus tās paaugstināšanai uzņēmumiem un ražošanas ēkām. Savukārt paneļdiskusijā klātesošie varēs uzzināt par dažādām biznesa attīstības iespējām, kā arī demogrāfisko situāciju un izglītības ietekmi uz ekonomikas attīstību, un uzdot sev interesējošos jautājumus. Foruma noslēgumā notiks seminārs "Darījumu sarunas stratēģijas un taktikas".

"Pēdējā pusgada laikā notikuši vairāki veiksmīgi biznesa forumi reģionos, tiekoties ar uzņēmējiem Tukumā, Cēsīs, Jēkabpilī un Liepājā, tādēļ pēc biedru lūguma, nolēmām līdzīgu pasākumu rīkot arī Rīgā, lai kopā tiktos un runātu par aktualitātēm un iespējamiem risinājumiem," saka A.Rostovskis, piebilstot, ka pašreiz notiek ļoti daudz izmaiņu biznesā, tostarp arī nodokļu jautājumos, tādēļ būtiski skaidrot esošo situāciju, lai ikviens būtu ieguvējs.

Viņš arī norāda, ka šis gads noritēs ne tikai Latvijas simtgades zīmē, bet arī priekšvēlēšanu gaisotnē, tādēļ būtiski izdarīt pareizo izvēli, lai Saeimā nokļūtu tie cilvēki, kuru mērķis ir attīstīt valsti kopumā un domāt par ekonomikas izaugsmi.

Pasākuma programmu iespējams atrast šeit: http://chamber.lv/lv/events/2018/03/416/event/2093. Aicinām ikvienu pieteikties dalībai biznesa forumā šeit: http://ej.uz/RUBF_090318.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI