DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Notiks tematiskā diskusija par pašvaldību sociālo darbinieku slodzi un darba laiku

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Labklājības ministrija (LM) projekta „Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” ietvaros turpina tematisko diskusiju ciklu veltītu dažādiem aspektiem, kam ir būtiska ietekme uz sociālo dienestu darba efektivitāti un sociālā darba speciālistu profesionalitāti. Cikla ietvaros jau notikušas četras tematiskās diskusijas – par ētiku sociālajā darbā, sociālā darba izglītības izaicinājumiem un specifiku lauku vidē.

Cikla piektā diskusija "Sociālo darbinieku slodze un darba laiks" notiek trešdien, 21. februārī, plkst.14.30 Birojnīcā, Dzirnavu ielā 84, Rīgā.

Diskusijas mērķis ir meklēt kopīgu izpratni par to, vai pašvaldību sociālajiem darbiniekiem būtu jābūt pieejamiem ārpus standarta darba laika, vai un kādi ieguvumi no tā ir klientam un sabiedrībai, kā arī, ja šāda nepieciešamība pastāv, ko būtu nepieciešams mainīt, lai veiksmīgi īstenotu šādu nestandarta darba laiku. Pieredzē dalīsies arī sociālo dienestu sadarbības partneri – bāriņtiesas, policijas un nevalstisko organizāciju pārstāvji – lai saprastu, kādi izaicinājumi ir starpprofesionāļu sadarbībā un kāda nozīme efektīvas sadarbības nodrošināšanā ir sociālo darbinieku darba laikam un pieejamībai nestandarta situācijās. 

Diskusijā aicināti piedalīties sociālā darba speciālisti un citi interesenti. Diskusiju vadīs ilggadēja sociāla darba jomas pārstāve Ruta Klimkāne.

Diskusijas norisei iespējams sekot video tiešraidē Labklājības ministrijas tīmekļa vietnē www.lm.gov.lv

Pasākums tiek organizēts Eiropas Sociālā fonda projekta "Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās" ietvaros. Projekts uzsākts 2015. gada aprīlī un turpināsies līdz 2022. gada decembrim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI