DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. februārī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Konkursa “Gribu būt mobils” pusfināla sacensības noslēdzas Kusā

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Ceturtdien, 15. februārī, Kusas pamatskolā noslēdzās šī gada konkursa “Gribu būt mobils” pusfināla sacensības. Pēdējā pusfināla posmā pārliecinošu uzvaru guva komanda “Strauti-1” no Strautiņu pamatskolas (410,5 punkti) un otrā vieta komandai “Strauti-2” arī no Strautiņu pamatskolas ( 377 punkti), konsultējošā skolotāja Tija Āboliņa. 3.vietu izcīnīja mājinieki – Kusas pamatskolas komanda KUSA-8A (297,5 punkti), konsultējošais skolotājs Agris Sārs.

Kā atzina skolotāja Tija Āboliņa: "Komandas rezultāts ir daudzu gadu darbs, sākot jau ar konkursu mazajiem velosipēdistiem līdz vairāku gadu dalībai konkursā "Gribu būt mobils". Skolotāja atzīmēja, ka gods tikt komandā Strauti-1 ir tikai labākajiem un skolas bērni uz to tiecas. Skolēnu sagatavošana konkursam pēc mācību stundām no skolotāju prasīja lielu un nopietnu darbu. Vispirms, pedagogiem vajadzēja pārliecināt bērnus mācīties. Ar gandarījumu secinu, ka, ejot laikam, gan bērni, gan viņu vecāki ir pateicīgi par bērniem sniegtajām padziļinātajām zināšanām ceļu satiksmes drošības jomā."

Arī Kusas pamatskolas komandu konsultējošais skolotājs un skolas direktors atzina, ka sākotnēji bērni nelabprāt piedalās konkursos. Bet tad, kad process ir beidzies, tad gandarījums un labi padarīta darba sajūta esot visiem. Kusas skolā visi skolēni konkursa neklātienes jautājumus mācījās klasēs sociālo zinību stundās, tādējādi nodrošinot vielas apgūšanu visiem skolēniem.

Visus rezultātus pa posmiem varat apskatīties: http://ejuz.lv/hpb

Paldies visiem dalībniekiem un konsultējošajiem skolotājiem par dalību konkursā un liels paldies Kusas pamatskolai par jauko uzņemšanu. 

Apsveicam visas septiņas finālā iekļuvušās komandas – "Strauti – 1" (Strautiņu pamatskolas), Just do it (Jaunogres vidusskola), Lieliskais 4-nieks (Popes pamatskola), Naiki (Ilūkstes 1. vidusskola), Baložu vidusskola (Baložu vidusskola), Benzīngalvas (Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola) un Jautrie pūčulēni (Ērģemes pamatskola). 

Konkursa "Gribu būt mobils" fināls notiks 01. martā, plkst. 12:00 Rīgā, Rīgas Motormuzejā, S.Eizenšteina ielā 8  un tajā piedalīsies visu pusfinālu uzvarētāji.

 Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – ceļojumu biroja dāvanu karti izglītojošam ceļojumam 1800 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems ceļojumu biroja dāvanu karti, bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI