DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. februārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimas priekšsēdētāja pasniedz medicīnas balvu nominācijā “Gada māsa 2017” Valdai Caunei

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien, 9.februārī, pēc Latvijas Ārstu biedrības aicinājuma piedalījās medicīnas gada balvas pasniegšanas ceremonijā. I.Mūrniece pasniedza balvu nominācijā “Gada māsa 2017”, kuru šoreiz saņēma Valda Caune no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Onkoloģijas klīnikas.

I.Mūrniece uzsvēra, ka medicīnas māsas ir neatsverami ārstu palīgi, bez kuru cildenā, bet bieži neredzamā darba nebūtu iespējams ne ārsta darbs, ne pacientu atveseļošanās.

"Medicīnas māsu profesija ir tā, pret kuru mums visiem ir jāizturas ar cieņu. Medicīnas māsu spektrs ir ļoti plašs – no operāciju māsām un ambulatorās aprūpes māsām, līdz medicīnas māsām katrā konkrētā medicīnas nozarē un māsām, kas strādā ģimenes ārstu praksēs. Šodienas apbalvošanas ceremonija ir laba iespēja pateikt paldies medicīnas māsām par viņu pašaizliedzīgo un sabiedrībai vajadzīgo darbu," sacīja Saeimas priekšsēdētāja.

Latvijas Ārstu biedrības iedibināto "Gada balvu medicīnā" pasniedz jau astoto reizi. Šogad godināti Latvijas mediķi 12 dažādās nominācijās. "Gada balva medicīnā" iedibināta, lai pateiktu paldies profesionālajiem un nesavtīgajiem mediķiem, tā sniedzot emocionālu atbalstu par paveikto darbu.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI