DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Konkursa “Gribu būt mobils” Liepājas reģiona pusfinālā atkārtoti uzvar Popes pamatskola

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Kuldīgas Alternatīvās sākumskolas Padures filiālē noslēdzās konkursa "Gribu būt mobils" otrais pusfināls  Liepājas reģiona komandām. Uzvaru guva komanda "Lieliskais 4-nieks" no Popes pamatskolas, konsultējošā skolotāja Inta Skuja.  Komanda piedāvā satiksmes drošības jautājumus skaidrot vēl un vēl, jo viņu devīze ir  - Nepieciešamais neapnīk! 2.vietu ieguva komanda ""Ašie velobraucēji" no Brocēnu vidusskolas, konsultējošā skolotāja Anete Milta un 3.vietu izcīnīja komanda, "Kuldīdznieki" no Kuldīgas Alternatīvās sākumskolas, konsultējošā skolotāja Līga Zeidaka. Visus rezultātus pa posmiem varat apskatīties šeit.

Liepājas reģiona pusfinālā piedalījās: Nīcas brašuļi (Nīcas vidusskola), Kuldīdznieki (Kuldīgas Alternatīvās sākumskola), Skrunda-3 un Skrunda-5  (Skrundas vidusskola), Milka  (Ventspils 2.vidusskola), Lieliskais 4-nieks (Popes pamatskola), Mobilais Dragonlore (Rucavas pamatskola) un Ašie velobraucēji (Brocēnu vidusskola).

Arī šajā pusfinālā dalībnieki apliecināja savas zināšanas ceļu satiksmes drošības jautājumos, iesaistījās stafetē, risināja interaktīvus uzdevumus un demonstrēja mājas darbu- analīzi par informatīvi izglītojošo kampaņu gājēju drošībai "REDZI – PAREDZI!". Katra komanda piedāvāja savu skatījumu par tēmu, bet uzvarētāju komanda pat ierosināja jaunu kampaņas saukli "Nepieciešamais neapnīk" un ļoti uzskatāmi parādīja, cik svarīgi ir atkārtoti runāt ar saviem vienaudžiem par drošību ceļu satiksmē.

Kuldīgas alternatīvās sākumskolas skolotāja Sandra Poriņa pēc Liepājas reģiona konkursa pusfināla pauda savu gandarījumu un vērtējumu: "Basketbolisti parasti saka - "Es mīlu šo spēli", un man jāsaka, ka es mīlu šos konkursus, jo daudzu gadu garumā tie ir aizraujoši un šogad jo īpaši, jo ir interesanti jauni un kompetencēs balstīti uzdevumi."

Izsakām pateicību visiem dalībniekiem un konsultējošajiem skolotājiem un liels paldies  Kuldīgas alternatīvās sākumskolas Padures filiālei par silto un sirsnīgo uzņemšanu.

Nākamais pusfināls 23.01.2018 Bauskas Valsts ģimnāzijā, kur tiksies Bauskas reģiona labākās komandas.

Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – ceļojumu biroja dāvanu karti izglītojošam ceļojumam 1800 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems ceļojumu biroja dāvanu karti, bet veiksmīgos konkursa neklātienes kārtas un visus klātienes septiņu pusfinālu dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI