DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

LTRK aicina laikus rezervēt vietas dalībai Uzņēmēju dienām 2018

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina komersantus savlaicīgi rezervēt vietas dalībai Uzņēmēju dienām 2018, kas tradicionāli tiek rīkotas sadarbībā ar Latvijas reģionu pašvaldībām. Pasākumu laikā uzņēmējiem būs iespēja iepazīstināt apmeklētājus ar savu produkciju un pakalpojumiem, kā arī iegūt noderīgus biznesa un citus kontaktus.

Uzņēmēju dienas notiks 27. un 28. aprīlī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā,  18. un 19. maijā Valmierā, Valmieras kultūras centrā, 25. un 26. maijā Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā, savukārt 21. un 22. septembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS. Pasākumos katrā reģionā piedalās aptuveni 200 biznesa pārstāvji un vairāki tūkstoši apmeklētāji no visas Latvijas. Programmas ietvaros notiek dažādas izstādes, biznesa forumi, kultūras, kā arī kustības Latvijas Labums aktivitātes.

Dalība pasākumā sniedz komersantiem iespēju veicināt un paplašināt savu darbību reģionos un visā Latvijā, iegūt jaunus biznesa kontaktus gan uzņēmēju, gan valsts un pašvaldību amatpersonu vidū, kā arī izveidot jaunu potenciālo klientu loku. Tāpat šogad tiek akcentētas "nākotnes darbinieku" iespējas, kur ikviens dalībnieks var sevi pozicionēt kā zinošu un kompetentu darba devēju reģionā.

"Atrast kvalificētu darba spēku kļūst arvien sarežģītāk, tāpēc darba devējiem jābūt kā paraugam kā skolēniem, tā studentiem, kuriem svarīgi uzzināt par prasmēm un profesionālajām zināšanām, kādas tiek no viņiem sagaidītas" saka LTRK valdes loceklis Andris Vanags, piebilstot to, ka Uzņēmēju dienās līdz ar potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem netrūkst arī darba meklētāju.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI