DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. decembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Noskaidroti pedagogu konkursa par labāko klases audzināšanas stundu uzvarētāji

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) rīkotajā konkursā pedagogiem par labāko klases audzināšanas stundu tika saņemti vairāk nekā 30 pedagogu darbi. Konkurss tika rīkots kustības “Draudzīga skola” ietvaros, darbu vērtēšanā piedalījās VBTAI, Izglītības un zinātnes ministrijas un Valsts izglītības satura centra pārstāvji.

1.–4. klašu grupā par labākajiem tika atzīti Bauskas sākumskolas skolotājas Santas Nākmanes, Babītes vidusskolas skolotājas Ilzes Ruģeles un Lubānas vidusskolas skolotājas Astras Šķēles darbi.

5.–9. klašu grupā vērtēšanas komisija par labākajiem atzina Rēzeknes internātpamatskolas – attīstības centra pedagoģes Evitas Barkanes, Krāslavas pamatskolas skolotājas Jeļenas Japiņas un Krāslavas Varavīksnes vidusskolas pārstāves Mariannas Rukmanes darbus.

Vidusskolu un profesionālās izglītības skolu grupā kā labākos komisijas izvēlējās Ogres tehnikuma pasniedzējas Armandas Auziņas, Druvas vidusskolas skolotājas Līgas Kaļišukas un Talsu novada Vakara un neklātienes vidusskolas skolotājas Inetas Pugovičas darbus.

Konkursa gaitā skolotāji tika aicināti sūtīt savu klases audzināšanas stundu aprakstus un dokumentējumus. Konkursa mērķis bija dot iespēju pedagogiem radošā un atraktīvā formā runāt par aktuālajiem jautājumiem skolas un klases vidē (cieņa un savstarpējo attiecību kultūra, vardarbība un mobings, iecietības un empātijas veicināšana utt.) un radīt mācību materiālu, kas būs noderīgs arī citiem kustības "Draudzīga skola" dalībniekiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI