DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. decembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes

Sestdien notiks Nacionālās apvienības kongress

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” informē: Sestdien, 2017. gada 9. decembrī, Rīgā, Latviešu Biedrības namā notiks Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” (NA) kongress, kurā tiks ievēlēts partijas priekšsēdētājs, valde un Ētikas komisija, kā arī veiktas izmaiņas partijas Statūtos.

Nacionālā apvienība, apvienojot divus politiskos spēkus – partijas "Visu Latvijai!" un "Tēvzemei un Brīvībai /LNNK" - jau sākotnēji bija vienojusies pakāpeniski pāriet uz vienu partijas priekšsēdētāju. Uz šo amatu kandidēs NA Saeimas frakcijas vadītājs un partijas līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. NA kongresā plāno veikt arī attiecīgas izmaiņas Statūtos, nosakot, ka partijai turpmāk būs priekšsēdētāja amats. 

Nolūkā vairāk iesaistīt reģionu pārstāvjus lēmumu pieņemšanā, NA plāno izveidot Reģionālās koordinācijas grupas, kurām būs iespēja līdzdarboties valdes darbā, arī šīs izmaiņas noteiks Statūtu grozījumi.

Kongresu ar uzrunu atklās NA līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars. Kongresa dienaskārtībā paredzēts uzklausīt ministru atskaites par paveikto, ar uzrunām uzstāsies Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, valdes loceklis, Eiroparlamenta deputāts Roberts Zīle un citi NA politiķi. 

Kongresā plānotas arī debates par mērķiem un prioritātēm, kas Nacionālajai apvienībai sasniedzami valdībā un Saeimā.

NA kongress notiks 2017.gada 9. decembrī Rīgas Latviešu biedrības nama Baltajā zālē. Kongresa sākums plkst. 12.30, reģistrācija no – plkst. 11.30.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI