DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Veselības ministrijas valsts sekretāra amatā apstiprināts Aivars Lapiņš

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Šodien, 21.novembrī Ministru kabineta sēdē Veselības ministrijas valsts sekretāra amatā apstiprināts Aivars Lapiņš.

 "Veselības jomā ir daudz kas uzlabojams un risinājumus iespējams rast strādājot komandā, uzklausot, izprotot lēmumu ietekmi, atrodot  situācijai atbilstošākos risinājumus ar skatu nākotnē un rūpējoties par pašu galveno: cilvēka veselību un kvalitatīvu veselības aprūpi," stājoties Veselības ministrijas valsts sekretāra amatā, uzsver Aivars Lapiņš.

 Aivaram Lapiņam ir valsts sekretāra amatam atbilstoša izglītība un ilggadēja darba pieredze valsts pārvaldē, kā arī nozīmīga pieredze pārstāvot valsts intereses starptautiskās institūcijās, vadītprasmes un praktiskā darba pieredze tādu jautājumu risināšanā, kas attiecas uz organizācijas procesu attīstību, stratēģisko jautājumu īstenošanu.

Līdz šim Aivars Lapiņš strādāja par  Zemkopības ministrijas Starptautisko lietu un stratēģijas analīzes departamenta Eiropas Savienības lietu nodaļas vadītāja vietnieku – nozares padomnieku.

Tāpat šodien Ministru kabineta sēdē apstiprināts rīkojums par atļauju Aivaram Lapiņam savienot amatus Veselības ministrijā (VM) un Zemkopības ministrijā (ZM). Plānots, ka Aivars Lapiņš darbus ministrijās savienos līdz šā gada 31.decembrim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI