DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2017
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizsardzības nozares pārstāvji saņem augstākos valsts apbalvojumus

Publicēts pirms 6 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>
Rīt, 18. novembrī, plkst. 15.00 Rīgas pilī Latvijas aizsardzības nozares pārstāvji saņems augstākos valsts apbalvojumus par nopelniem Latvijas valsts labā.

Aizsardzības ministrijas Militāro pārstāvju grupas štāba virsnieks NATO štābā Nīderlandē pulkvežleitnants Normunds Baranovs, Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes 1. mehanizētā kājnieku bataljona komandieris pulkvežleitnants Raivis Melnis un Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba Operatīvās plānošanas departamenta Kaujas atbalsta pārvaldes vecākais eksperts majors Rolands Millers par nopelniem Nacionālo bruņoto spēku attīstībā, augsti profesionālu un pašaizliedzīgu dienestu ir iecelti par Viestura ordeņa virsniekiem.

Zemessardzes Mācību centra priekšnieks kapteinis Arturs Maksis un zemessargs, Zemessardzes 3. Latgales brigādes Operatīvās daļas Mobilās apmācību nodaļas priekšnieks virsleitnants Dainis Mikanovs par nopelniem Nacionālo bruņoto spēku attīstībā, augsti profesionālu un pašaizliedzīgu dienestu ir iecelti par Viestura ordeņa kavalieriem.

Nacionālo bruņoto spēku Štāba bataljona Sakaru un informācijas sistēmu atbalsta centra Tehniskā atbalsta daļas Radiosakaru līdzekļu darbnīcas priekšnieks štāba virsseržants Ainārs Bērziņš un Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku Aviācijas eskadriļas Vadības grupas kvalificēts speciālists štāba virsseržants Gaitis Polis par nopelniem Nacionālo bruņoto spēku attīstībā, augsti profesionālu un pašaizliedzīgu dienestu ir apbalvoti ar Viestura ordeņa pirmās pakāpes (zeltītu) goda zīmi.

Zemessardzes 27. kājnieku bataljona Zemessardzes veterāns seržants Jānis Bahmanis par nopelniem Nacionālo bruņoto spēku attīstībā, augsti profesionālu un pašaizliedzīgu dienestu ir apbalvots ar Viestura ordeņa otrās pakāpes (sudraba) goda zīmi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI